Ravinto ja terveys

Solgar Vitamin B-Complex 50 100 kap

Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
Vahva B-vitamiiniyhdistelmä aikuisille
Tutkitusti toimiva, tieteeseen pohjautuva tuote.
28,90 €
516,07 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Solgar Vitamin B-Complex “50” on vahva B-vitamiiniyhdistelmä jaksamisen tueksi. Se sisältää jokaista B-vitamiinia 50 mg päiväannoksen, joka on hyödyksi silloin kun B-vitamiinien tarve on lisääntynyt tai ravinnosta saatavien B-vitamiinien määrä vähentynyt.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Vahva B-vitamiinikompleksi jaksamisen tueksi. Stressi ja kuormitus voivat lisätä B-vitamiinien tarvetta. Solgar Vitamin B-Complex “50” on vahva B-vitamiiniyhdistelmä jaksamisen tueksi, tai kun B-vitamiinien saanti ravinnosta on vähentynyt. B-Complex “50” sisältää jokaista B-vitamiinia 50 mg päiväannoksen. B-vitamiinit osallistuvat energiantuotantoon tukien jaksamista ja auttaen vähentämään väsymystä ja uupumusta. Mukana myös synerginen kelp-levää, sinimailasta, acerolaa, persiljaa, ruusunmarjaa ja vesikrassia sisältävä yrttisekoitus. B-vitamiinikompleksi tukee energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. B-vitamiinien terveysväitteet: Riboflaviini (B2-vitamiini), niasiini (B3-vitamiini), B6- ja B12-vitamiini vähentävät väsymystä ja uupumusta sekä tukevat energia-aineenvaihduntaa Pantoteenihappo (B5-vitamiini) edistää normaalia henkistä suorituskykyä Tiamiini (B1-vitamiini), biotiini (B7-vitamiini), niasiini (B3) ja B6-vitamiini edistävät normaalia hermoston toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja Tiamiini (B1) edistää sydämen normaalia toimintaa Riboflaviini (B2) auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä ja ylläpitämään normaalia näköä Niasiini (B3) ja biotiini (B7) auttavat ylläpitämään ihon kuntoa Biotiini (B7) edistää normaalia makroravinteiden aineenvaihduntaa.

B6-vitamiinin turvallisen päiväsaannin yläraja on 12 mg. Tästä tuotteesta saatava B6-vitamiinin määrä vuorokausiannoksessa (100 mg) ylittää tämän määrän. Ei pitkäaikaiseen käyttöön.

Den övre gränsen för säkert dagligt intag av vitamin B6 är 12 mg. Mängden vitamin B6 i dygnsdosen som fås från denna produkt (100 mg) överskrider denna mängd. Inte för långvarigt bruk.

Tuotenumero: 118222

EAN: 33984011212