Ravinto ja terveys
SOLGAR | 100 TAB

Solgar Vitamin B-Comp + C 100 tab

Jaksamisen ja kiireisen elämän tueksi
Vähentämään väsymystä ja uupumusta
Tutkitusti toimiva, tieteeseen pohjautuva tuote.
20,90 €
298,57 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Vitamin B-Complex + C sisältää kaikkia elimistölle välttämättömiä B-vitamiineja ja lisäksi C-vitamiinia, joka tehostaa niiden imeytymistä. Synerginen yrttisekoitus kelp-levä, sinimailanen, acerola, persilja, ruusunmarja ja vesikrassi tehostaa myös valmisteen vaikutusta.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Solgar® Vitamin B-Complex + C on vahva b-vitamiinivalmiste, joka sisältää B1-vitamiinia (tiamiini), B2-vitamiinia (riboflaviini), B3-vitamiinia (niasiini), B5-vitamiinia (pantoteenihappo), B6-vitamiinia, foolihappoa, biotiinia ja B12-vitamiinia. Lisäksi mukana on C-vitamiinia, joka tehostaa B-vitamiinien imeytymistä. Synerginen kelp-levää, sinimailasta, acerolaa, persiljaa, ruusunmarjaa ja vesikrassia sisältävä yrttisekoitus tehostaa vaikutusta. Ne auttavat kehoamme muuntamaan ruoan energiaksi, antaen meille mahdollisuuden pysyä energisena koko päivän, ja tukevat samalla myös henkistä suorituskykyämme. B-vitamiinit ovat vesiliukoisia ravinteita, jotka ovat välttämättömiä energian ja yleisen elinvoiman ylläpitämiseksi, mutta niitä käytetään myös monissa muissa tärkeissä kehon toiminnoissa, mukaan lukien immuunijärjestelmä, hermosto ja psykologiset toiminnot. Solgar® B-vitamiinikompleksi ja C-vitamiini on runsas B-vitamiinien lähde. Riboflaviini (B2-vitamiini), niasiini (B3-vitamiini), B6- ja B12-vitamiini vähentävät väsymystä ja uupumusta sekä tukevat energia-aineenvaihduntaa Pantoteenihappo (B5-vitamiini) edistää normaalia henkistä suorituskykyä Tiamiini (B1-vitamiini), biotiini (B7-vitamiini), niasiini (B3) ja B6-vitamiini edistävät normaalia hermoston toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja Tiamiini (B1) edistää sydämen normaalia toimintaa Riboflaviini (B2) auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä ja ylläpitämään normaalia näköä Niasiini (B3) ja biotiini (B7) auttavat ylläpitämään ihon kuntoa Biotiini (B7) edistää normaalia makroravinteiden aineenvaihduntaa B-vitamiinin lisäksi tuotteeseen on lisätty C-vitamiinia. C-vitamiini on antioksidanttinen vitamiini, joka on välttämätöntä kehon terveydelle, ja jota elimistö ei pysty valmistamaan itse. C-vitamiinilla on merkitystä useissa kehon toiminnoissa. C-vitamiinin hyväksytyt terveysväittämät: edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen edistää normaalia kollageenin muodostumista verisuonten, luuston, rustojen, ikenien, hampaiden ja ihon normaalia toimintaa varten edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa edistää hermoston normaalia toimintaa edistää normaaleja psykologisia toimintoja edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta edistää E-vitamiinin palautumista pelkistyneeseen muotoon lisää raudan imeytymistä

Tuotenumero: 118217

EAN: 33984002005