Ravinto ja terveys
SOLGAR | 50 TAB

Solgar Biotin 1000 µg

Tukee terveiden hiusten, kynsien ja ihon kuntoa
Tukee kehon energiantuotantoa
Tutkitusti toimiva, tieteeseen pohjautuva tuote.
13,90 €
1 263,64 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Vahva Solgar Biotiini 1000 μg tukee elimistön biotiinin saantia. Biotiini tunnetaan parhaiten sen kauneutta tukevista ominaisuuksistaan: hiukset, iho ja kynnet tarvitsevat biotiinia pysyäkseen vahvoina.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Biotiini on vesiliukoinen B-vitamiini, joka edistää useita elimistön toimintoja, mukaan lukien hiilihydraattien aineenvaihduntaa. Parhaiten biotiini tunnetaan kuitenkin sen kauneutta tukevista ominaisuuksistaan: hiukset, iho ja kynnet tarvitsevat biotiinia pysyäkseen vahvoina. Biotiinin hyväksytyt terveysväittämät: Edistää hiusten pysymistä normaalina. Edistää ihon pysymistä normaalina. Edistää limakalvojen pysymistä normaalina. Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa. Edistää hermoston normaalia toimintaa. Edistää normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa. Edistää normaaleja psykologisia toimintoja.

Tuotenumero: 122407

EAN: 33984003101