Ravinto ja terveys
SOLGAR | 50 KAP

Solgar Inositol

Sopii myös kasvissyöjille ja vegaaneille.
Maidoton, gluteeniton, sokeriton, suolaton.
Tärkkelyksetön, soijaton ja hiivaton.
17,90 €
559,38 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Solgarin Inositol sisältää myös B8-vitamiiniksi kutsuttua inositolia, joka osallistuu useisiin kehon prosesseihin ja toimii pitkälti samalla tavalla kuin koliini.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Inositoli 500 mg

Solgar Inositol sisältää 500 mg inositolia kasvikapselissa. Inositoli on vesiliukoinen, B-vitamiineihin luettava tärkeä ravinne, jota löytyy kehon jokaisesta solusta ja jota keho pystyy tuottamaan itse. Tämä B8-vitamiiniksi kutsuttu ravintoaine osallistuu useisiin kehon prosesseihin ja toimii pitkälti samalla tapaa kuin koliini. Luontaisesti inositolia sisältäviä ruoka-aineita ovat sitrushedelmät, lesitiini, siemenet, täysjyvä, pähkinät sekä vihreät lehtivihannekset. Solgarin inositoli sopii myös kasvissyöjille ja vegaanista ruokavaliota noudattaville. Ravintolisä on maidoton, gluteeniton, sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön, soijaton ja hiivaton.

Tuotenumero: 122686

EAN: 33984014497