Ravinto ja terveys
SOLGAR | 60 TAB

Solgar Ultimate B+C Complex

Tukee jaksamista ja vastustuskykyä.
Antioksidanttinen tuki.
Tutkitusti toimiva, tieteeseen pohjautuva tuote.
31,90 €
287,39 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Solgar Ultimate B+C Complex on monipuolinen bioflavonoideja, ruusunmarjaa ja B- ja C-vitamiineja sisältävä ravintolisä.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Solgar Ultimate B+C Complex sisältää aineenvaihdunnalle tärkeitä vitamiineja. Sopii vegaaneille.

B-vitamiinien ryhmässä on 8 vitamiinia, ja Solgar® Ultimate B + C -kompleksissa on yhdistelmä näistä kaikista hermoston ja energian aineenvaihdunnan tukemiseksi. Lisätty C-vitamiini lisää kokonaisvaltaista lähestymistapaa tukemalla immuunijärjestelmää. B-vitamiinilla on useita rooleja kehon eri prosesseissa: B1-vitamiini (tiamiini) auttaa aineenvaihduntaa muuttamaan ruokaa energiaksi, ja sitä löytyy täysjyvistä, pähkinöistä ja vihreistä lehtivihanneksista. B2-vitamiini (riboflaviini) löytyy maitotuotteista, munista ja pinaatista ja se suojaa oksidatiiviselta stressiltä torjumalla vapaita radikaaleja. B3-vitamiini (niasiini) auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, ja sitä on luontaisesti vihanneksissa ja punaisessa lihassa. B5-vitamiinia (pantoteenihappoa) löytyy melkein jokaisesta ruoka-aineryhmästä ja se auttaa aineenvaihduntaa hajottamalla rasvoja ja hiilihydraatteja energiaksi. B6-vitamiini, jota esiintyy pääasiassa siipikarjan lihassa, kalassa, juustossa ja porkkanoissa, auttaa säätelemään homokysteiinitasoja sekä unta, stressiä ja mielialaa sääteleviä hormoneja, kuten serotoniinia ja melatoniinia. B7-vitamiinia (biotiinia) kutsutaan myös ‘kauneuden vitamiiniksi’, koska sillä on positiivinen vaikutus hiuksiin ja ihoon. Sitä voi löytää monista ruuista, kuten sianlihasta, kanasta, kalasta, kukkakaalista ja pähkinöistä. B9-vitamiini (folaatti) tunnetaan yleisesti nimellä ‘foolihappo’ ja se tukee kudoksen kasvua raskauden aikana. Raskaana olevia naisia ​​kehotetaan usein syömään runsaasti tummia lehtivihanneksia ja juureksia riittävän foolihapon saannin turvaamiseksi. B12-vitamiinia löytyy vain eläintuotteista, kuten kalasta, lihasta ja maitotuotteista ja siksi vegaaneille ja kasvissyöjille suositellaan B12-vitamiinia ravintolisänä. Tämä vitamiini on erittäin tärkeä mm. punasolujen muodostumisessa. C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, jota löytyy luontaisesti runsaasti mm. ruusunmarjasta ja acerolasta. C-vitamiini on välttämätön vitamiini, jota keho varastoi vain pieninä määrinä. Se auttaa torjumaan vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat oksidatiivista stressiä ja solujen ennenaikaista ikääntymistä. C-vitamiini auttaa myös ylläpitämään vastustuskykyä. Ruusunmarjat sisältävät myös bioflavonoideja, joita esiintyy luonnossa C-vitamiinin kanssa. Bioflavonoidit auttavat parantamaan C-vitamiinin imeytymistä ja hyödynnettävyyttä.

B6-vitamiinin turvallisen päiväsaannin yläraja on 12 mg. Tästä tuotteesta saatava B6-vitamiinin määrä vuorokausiannoksessa (50 mg) ylittää tämän määrän. Ei pitkäaikaiseen käyttöön.

Den övre gränsen för säkert dagligt intag av vitamin B6 är 12 mg. Mängden vitamin B6 i dygnsdosen som fås från denna produkt (50 mg) överskrider denna mängd. Inte för långvarigt bruk.

Tuotenumero: 122739

EAN: 33984027718