Ravinto ja terveys
SOLGAR | 50 KAP

Solgar B-Complex 100 50 kap

Vähentää väsymystä ja uupumusta ja tukee energia-aineenvaihduntaa
Edistää sydämen normaalia toimintaa
Tutkitusti toimiva, tieteeseen pohjautuva tuote.
23,90 €
519,57 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Solgar Vitamin B-Complex “100” on erittäin vahva B-vitamiinikompleksi aikuisille jaksamisen tueksi, jossa tarvittavat B-vitamiinit ovat oikeassa suhteessa. Koska B-vitamiinit toimivat yhdessä synergisesti, ne on hyvä ottaa yhdistelmävalmisteena. Stressi ja kuormitus lisäävät B-vitamiinien tarvetta.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Solgarin Vitamin B-Complex 100 sisältää erittäin vahvat annokset B-ryhmän vitamiineja. B-vitamiineilla on useita hyväksyttyjä terveysväittämiä: Riboflaviini (B2-vitamiini), niasiini (B3-vitamiini), B6- ja B12-vitamiini vähentävät väsymystä ja uupumusta sekä tukevat energia-aineenvaihduntaa. Pantoteenihappo (B5-vitamiini) edistää normaalia henkistä suorituskykyä. Tiamiini (B1-vitamiini), biotiini (B7-vitamiini), niasiini (B3) ja B6-vitamiini edistävät normaalia hermoston toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Tiamiini (B1) edistää sydämen normaalia toimintaa. Riboflaviini (B2) auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä ja ylläpitämään normaalia näköä. Niasiini (B3) ja biotiini (B7) auttavat ylläpitämään ihon kuntoa. Biotiini (B7) edistää normaalia makroravinteiden aineenvaihduntaa.

B6-vitamiinin turvallisen päiväsaannin yläraja on 12 mg. Tästä tuotteesta saatava B6-vitamiinin määrä vuorokausiannoksessa (100 mg) ylittää tämän määrän. Ei pitkäaikaiseen käyttöön.

Den övre gränsen för säkert dagligt intag av vitamin B6 är 12 mg. Mängden vitamin B6 i dygnsdosen som fås från denna produkt (100 mg) överskrider denna mängd. Inte för långvarigt bruk.

Tuotenumero: 111994

EAN: 33984011496