Ravinto ja terveys
TERVEYSKAISTA | 120 KAP

Hehku Biotiini 10 000

Biotiinia sisältävä kauneustuote hiusten, ihon ja kynsien hyvinvointiin.
Lisäksi sinkkiä, metioniinia, kuparia ja seleeniä.
Kotimainen Avainlippu-tuote.
26,90 €
896,67 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Hehku Biotiini 10 000 µg on vahva ja monipuolinen biotiinituote hiusten, ihon ja kynsien hyvinvoinnin tueksi! Biotiini eli B7-vitamiini tunnetaan parhaiten siitä, että se edistää ihon, hiusten sekä limakalvojen kuntoa. 

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Hehku Biotiini 10 000 µg + Sinkki + Metioniini + Kupari + Seleeni

Terveyskaistan Hehku-sarjan uusin tulokas on vahva biotiinituote hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin.

Hiuksille: Biotiini, sinkki ja seleeni edistävät hiusten pysymistä normaaleina
Iholle: Sinkki ja biotiini edistävät ihon pysymistä normaalina
Kynsille: Seleeni ja sinkki edistävät kynsien pysymistä normaalina
Pigmentoitumiselle: Kupari edistää hiusten ja ihon normaalia pigmentoitumista
Hapetusstressiltä suojautumiseen: Sinkki, kupari ja seleeni suojaavat soluja hapetusstressiltä

Biotiini eli B7-vitamiini tunnetaan parhaiten siitä, että se edistää ihon, hiusten sekä limakalvojen kuntoa. 

Biotiinilla on myös muita tehtäviä, se esimerkiksi osallistuu makroravintoaineiden, kuten rasvojen, aminohappojen ja hiilihydraattien aineenvaihduntaan. Biotiini edistää muun muassa normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston normaalia toimintaa sekä normaaleja psykologisia toimintoja.

Hehku Biotiini 10 000 µg -valmisteeseen yhdistetty sinkki edistää myös osaltaan ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. Se edistää myös normaalia hiilihydraatti- ja rasvahappoaineenvaihduntaa biotiinin tapaan.

Metioniini on välttämätön rikkipitoinen aminohappo, jota on saatava ravinnosta päivittäin, koska elimistö ei pysty sitä itse tuottamaan. Kaikkia aminohappoja tarvitaan uusien proteiinien tuottamiseen, jolloin jo yhden välttämättömän aminohapon puute häiritsee proteiinisynteesiä. Proteiineja on monia erilaisia, kuten esimerkiksi rakenteelliset proteiinit kollageeni, elastiini ja keratiini, jotka ovat tärkeitä rakennusaineita muun muassa iholle, hiuksille ja kynsille. Näin ollen metioniinia tarvitaan muun muassa näiden kasvuun ja kudosten korjaamiseen.

Moniin detoksifikaatioprosesseihin osallistuva metioniinin sisältämä rikki suojaa soluja myrkyiltä, hidastaa solujen ikääntymistä ja on välttämätön seleenin sekä sinkin imeytymiselle ja biologiselle käytettävyydelle.

Kuparin riittävä saanti edistää ihon normaalia pigmentoitumista ja siten ihon kykyä suojautua auringon ultraviolettisäteilyltä ruskettumalla. Lisäksi se vaikuttaa hiuksien väriin. Kupari edistää myös sidekudosten pysymistä normaaleina, sillä sitä tarvitaan sidekudosproteiinien kollageenin ja elastiinin synteesissä.

Seleeni edistää osaltaan hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina sekä suojaa soluja hapettumisstressiltä.

Hehku Biotiini 10 000 µg on laktoositon, gluteeniton, hiivaton, maidoton ja makeuttamaton/sokeriton. Tuote on vegaaninen. 

Tuotenumero: 135383

EAN: 6430029911768