Ravinto ja terveys
VITACELL | 60 TAB

Vitacell Robuvit 60 tab

Vitacell Robuvit® sisältää tammen puu-uutetta ja B12-vitamiinia.
Väsymystä ja uupumusta vastaan, elinvoiman tueksi!
Myös hermoston ja immuunijärjestelmän toiminnalle
22,90 €
1 272,22 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Vitacell Robuvit on tammen puu-uute - B12-vitamiinitabletti. Väsymystä ja uupumusta vastaan! Tukee energisyyttä ja elinvoimaa, ja on hyväksi normaaleille psykologisille toiminnoille.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Vitacell Robuvit - energiaa ja elinvoimaa

Vitacell Robuvit sisältää patentoitua Robuvit® tammen puu-uutetta sekä B12-vitamiinia hyvin imeytyvänä metyylikobalamiinina. B12-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Se on hyväksi muistille ja edistää normaaleja psykologisia toimintoja, veren punasolujen muodostusta, hermoston ja immuunijärjestelmän toimintaa sekä energia-aineenvaihduntaa. 

Tammen puuosa vuorostaan sisältää roburiineja. Ne ovat erityisiä polyfenoliyhdisteitä, joita ei löydy mistään muualta. Roburiinit tukevat solujen toimintoja elvyttämällä mitokondrioiden toimintaa.

Ainutlaatuinen luonnollinen Robuvit®-uute valmistetaan ranskalaisen tammen (Quercus robur) puuosasta. Uute on standardoitu 40 %:n roburiinipitoisuuteen, ja se sisältää myös muita flavonoideja kuten grandiniinia, veskaliinia, veskalagiinia ja kastalagiinia. Uutteen valmistukseen käytettävät tammet kasvavat tarkasti valvotuissa olosuhteissa Ranskan keskiylängöllä (ransk. Massif Central) alueella, jossa ei käytetä lannoitteita, kasvinsuojeluaineita eikä tuholaismyrkkyjä. Uute valmistetaan vesiuutoksella ilman liuottimia. 

Vitacell Robuvit väsymystä ja uupumusta vastaa, energiaa ja elinvoimaa tukemaan! Myös hermoston ja immuunijärjestelmän toiminnalle. Suussa liukeneva tabletti on laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Sopii myös vegaanista ruokavaliota noudattaville. Valmistettu Suomessa.

Tuotenumero: 135281

EAN: 6428300001314