Ravinto ja terveys
VITATABS | 60 KAP

Vitatabs Active B 60 cap

Laadukas ja helppokäyttöinen B-vitamiinivalmiste.
Patentoitu Panmol® B-Complex -yhdiste sisältää kaikki kahdeksan B-vitamiinimuotoa.
Valmistettu suomalaisessa lääketehtaassa.
21,90 €
365,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Vitatabs Active B Natural on laadukas B-vitamiinitabletti, joka sisältää luomukvinoasta peräisin olevaa Panmol® B-Complex -yhdistettä. Tämä yhdiste sisältää kaikkia kahdeksaa B-vitamiinia aktiivimuodossaan.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Vitatabs Active B Natural B-vitamiinitabletissa on kaikki kahdeksan B-vitamiinia luonnollisessa aktiivimuodossa Tehokkaasti imeytyvä Patentoitu Panmol® B-Complex luomukvinoasta Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen 

Vitatabs® Active B -ravintolisä sisältää korkealuokkaista luomukvinoasta valmistettua Panmol® B-Complex -uutetta, jossa kaikki kahdeksan B-vitamiinia ovat luonnollisessa orgaanisessa aktiivimuodossa koentsyymeihin sitoutuneina. Patentoidun koostumuksen ja valmistusmenetelmän ansiosta Panmol® B-Complexin sisältämät B-vitamiinit imeytyvät elimistön hyödyksi jopa 4 kertaa paremmin kuin synteettiset B-vitamiinit.

Vesiliukoisia B-vitamiineja tarvitaan päivittäin kehon normaalin toiminnan ylläpitämiseen. Niiden tarvetta lisäävät mm. fyysinen rasitus, ravinnon imeytymishäiriöt, yksipuolinen ravinto ja runsas alkoholinkäyttö. Vitatabs® Active B -valmisteesta saat luonnollisessa ja tehokkaasti imeytyvässä muodossa kaikkia kahdeksaa B-ryhmän vitamiinia aineenvaihdunnan, ihon ja hermoston hyväksi sekä vähentämään väsymystä ja uupumusta. Tuote sopii jatkuvaan käyttöön. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

EAN: 6428300006456