Ravinto ja terveys
BETTER YOU | 50 KAP

Better You Beetakaroteeni 100 mg

Lisävahva betakaroteenidosage (100 mg per kapseli)
on peräisin luonnollisesti sienestä Blakeslea trispora.
Vegaaninen
23,92 €
29,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Better You beetakaroteeni tunnetaan kaikkialla maailmassa sen hämmästyttävistä ominaisuuksista. Suosittu sen kyvystä ruskettaa ihoa - ja tukea ihoa sisältäpäin. Erittäin suuri annos beetakaroteenia ja nyt MCT-rasvan kanssa paremman imeytymisen vuoksi.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Betakaroteeni 100 mg on kehitetty sinulle, joka haluaa tukea kehoa sisältäpäin auringonoton, kesän tai tarvitsee ylimääräisiä voimakkaita antioksidantteja ympäri vuoden, esimerkiksi kehon tukemiseksi vapaista radikaaleista. Monet asiakkaistamme ovat herkkiä auringolle ja arvostavat betakaroteenia sen suojaavasta vaikutuksesta ja voimakkaasta tehokkuudesta. Jos esimerkiksi saat helposti auringonpolttamista tai sinulla on herkkä iho, kannattaa kokeilla betakaroteenia, sillä monet asiakkaamme kokevat sen auttavan näissä tilanteissa. Ole tarkka ja suojaa iho myös ulkoapäin esimerkiksi aurinkosuojalla.

Betakaroteeni on karotenoidi, kuten esimerkiksi porkkana, ja kuten porkkanan väriaineet varastoituvat ihomme alle antaen sille kevyen sävyn. Voit siis syödä betakaroteenia myös talvella saadaksesi kevyen sävyn ympäri vuoden. Tärkeintä on kuitenkin syödä sitä vuoden aurinkoisimpina kuukausina tai ennen ja aikana aurinkolomaa. Se on voimakas antioksidantti, joka toimii A-vitamiinin esiasteena*. Betakaroteenilisä levästä voi olla luonnollinen tapa lisätä pigmentaatiota kehossa. Muita hyviä luonnollisia lähteitä betakaroteenille ovat esimerkiksi porkkanat, kananmunat, maito sekä vihreät ja keltaiset vihannekset. Jokainen kapseli sisältää kokonaiset 100 mg puhdasta betakaroteenia. Koska betakaroteeni varastoituu ihon alle, tuotetta tulisi syödä aikaisintaan ennen auringolle altistumista parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi. Vähintään neljä, mutta mielellään kahdeksan viikkoa ennen lomaasi tai kesän saapumista.

Kapseleita voi syödä päivittäin tai epäsäännöllisemmin niille, jotka unohtavat ottaa kapselinsa. Jos syöt yhden kapselin viikossa, se vastaa noin 14 mg betakaroteenia / päivä. Nauti tuotetta mielellään rasvan kanssa paremman vaikutuksen saavuttamiseksi. Betakaroteeni on tärkeän antioksidantin lisäksi A-vitamiinin esiaste. Betakaroteeni muuttuu A-vitamiiniksi vain, jos keholla on siihen tarvetta, mikä estää A-vitamiinin yliannostuksen.

Tuotenumero: 131905

EAN: 7350071064757