Ravinto ja terveys
BETTER YOU | 50 KAP

Better You Beetakaroteeni 50 mg

Nyt mukana MCT-rasvaa paremman imeytymisen takaamiseksi
Korkeatehoinen (50 mg per kapseli)
Luonnollisesti peräisin sienestä Blakeslea trispora
15,92 €
19,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Korkea annos beetakaroteenia (50 mg) kasviskapselissa. Beetakaroteeni tunnetaan Pohjoismaissa hämmästyttävistä ominaisuuksistaan, kuten ihon ruskettamisesta ja ihon tukemisesta sisältäpäin.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Betakaroteeni 50 mg on kehitetty sinulle, joka haluaa tukea kehoa sisältäpäin auringonoton, kesän tai tarvitsee ylimääräisiä voimakkaita antioksidantteja ympäri vuoden, esimerkiksi kehon tukemiseksi vapaista radikaaleista. Henkilöt, jotka ovat herkkiä auringolle, arvostavat betakaroteenia sen suojaavasta vaikutuksesta ja voimakkaasta tehokkuudesta. Jos esimerkiksi saat helposti auringonpolttamista tai sinulla on herkkä iho, kannattaa kokeilla betakaroteenia, sillä monet asiakkaamme kokevat sen auttavan näissä tilanteissa.

Ole tarkka myös ihon suojaamisessa ulkopuolelta esimerkiksi aurinkosuojalla. Betakaroteeni on karotenoidi, kuten esimerkiksi porkkana, ja kuten porkkanan väriaineet varastoituvat ihomme alle antaen sille kevyen sävyn. Voit siis syödä betakaroteenia myös talvella saadaksesi kevyen sävyn ympäri vuoden. Tärkeintä on kuitenkin syödä sitä vuoden aurinkoisimpina kuukausina tai ennen ja aikana aurinkolomaa, sillä betakaroteeni auttaa suojaamaan ihoa sisältäpäin.

Se on voimakas antioksidantti, joka toimii A-vitamiinin esiasteena*. Lisäravinteena otettu betakaroteeni levästä on luonnollinen tapa lisätä pigmentaatiota kehossa. Muita hyviä luonnollisia lähteitä betakaroteenille ovat esimerkiksi porkkanat, kananmunat, maito sekä vihreät ja keltaiset vihannekset. Better You Betakarotenissa on valittu keskittyä ylimääräisen suureen annokseen luonnollista betakaroteenia. Jokainen kapseli sisältää kokonaiset 50 mg puhdasta betakaroteenia, ja nyt olemme myös lisänneet MCT-rasvaa parantaaksemme kehon imeytymistä. Kokeile syödä betakaroteenia vähintään neljä, mutta mielellään kahdeksan viikkoa ennen lomaasi tai kesän saapumista

Tuotenumero: 125276

EAN: 7350071060254