Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Great Earth C-vitamiini Complex
Great Earth C-vitamiini Complex
Great Earth C-vitamiini Complex
Great Earth|120 tabl

Great Earth C-vitamiini Complex

Luonnollisia ainesosia immuunijärjestelmälle.
C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
Imeytyy hyvin kehoon Time Release -toiminnon kautta.
18.9 EUR
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
C-vitamiini Complex sisältää C-vitamiinia ja sitrushedelmien bioflavonoideja appelsiinista, sitruunasta, limetistä, greipistä ja mandariinista sekä hesperidiiniä, rutosidiä ja kversetiiniä. Bioflavonoidit vaikuttavat synergistisesti C-vitamiinin kanssa ja edesauttavat sen imeytymistä elimistöön.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Tuotearvostelu

C-vitamiinia ja bioflavonoideja immuniteetille!

Sisältää C-vitamiinia ja sitrushedelmien bioflavonoideja appelsiinista, sitruunasta, limetistä, greipistä ja mandariinista sekä hesperidiiniä, rutosidiä ja kversetiiniä. Bioflavonoidit vaikuttavat synergistisesti C-vitamiinin kanssa ja edesauttavat sen imeytymistä elimistöön. Tuotteen sisältämä C-vitamiini on puskuroitua ja siten hellävaraista vatsalle. C-vitamiini Complexissa on hyödynnetty Great Earthin Time Release -teknologiaa, jonka ansiosta C-vitamiini vapautuu asteittain 8 tunnin aikana, mikä edesauttaa vitamiinin imeytymistä elimistöön. PreOxy-koostumus suojaa C-vitamiinia hapettumiselta ja pitää vitamiinin stabiilina. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, solujen suojaamista oksidatiiviselta stressiltä ja kollageenin tuotantoa luuston normaalia toimintaa varten.

EAN: 7350031364385

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...