Ravinto ja terveys
GREAT EARTH | 120 TAB

Great Earth C-vitamiini Complex

Luonnollisia ainesosia immuunijärjestelmälle.
C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
Imeytyy hyvin kehoon Time Release -toiminnon kautta.
19,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
C-vitamiini Complex sisältää C-vitamiinia ja sitrushedelmien bioflavonoideja appelsiinista, sitruunasta, limetistä, greipistä ja mandariinista sekä hesperidiiniä, rutosidiä ja kversetiiniä. Bioflavonoidit vaikuttavat synergistisesti C-vitamiinin kanssa ja edesauttavat sen imeytymistä elimistöön.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

C-vitamiinia ja bioflavonoideja immuniteetille!

Sisältää C-vitamiinia ja sitrushedelmien bioflavonoideja appelsiinista, sitruunasta, limetistä, greipistä ja mandariinista sekä hesperidiiniä, rutosidiä ja kversetiiniä. Bioflavonoidit vaikuttavat synergistisesti C-vitamiinin kanssa ja edesauttavat sen imeytymistä elimistöön. Tuotteen sisältämä C-vitamiini on puskuroitua ja siten hellävaraista vatsalle. C-vitamiini Complexissa on hyödynnetty Great Earthin Time Release -teknologiaa, jonka ansiosta C-vitamiini vapautuu asteittain 8 tunnin aikana, mikä edesauttaa vitamiinin imeytymistä elimistöön. PreOxy-koostumus suojaa C-vitamiinia hapettumiselta ja pitää vitamiinin stabiilina. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, solujen suojaamista oksidatiiviselta stressiltä ja kollageenin tuotantoa luuston normaalia toimintaa varten.

Tuotenumero: 134041

EAN: 7350031364385