Ravinto ja terveys
LIFE | 90 TAB

Life Vitamin C + Berries Vahva C-vitamiini

1 kapselissa 1000mg C-vitamiinia.
Vatsaystävällinen happoneutralisoitu.
Lisänä acaimarjaa, acerolakirsikkaa, gojimarjaa ja mustikkaa.
21,90 €
158,70 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Life Vitamin C + Berries sisältää runsaasti C-vitamiinia (1000 mg/tabletti). Se on happoneutraloitu ja siten vatsaystävällinen, minkä lisäksi siihen on lisätty uutteita neljästä superhedelmästä - näiden flavonoidit edistävät osaltaan C-vitamiinin imeytymistä.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Vahva C-vitamiinitabletti marjoilla boostattuna vastustuskyvyn tueksi

C-vitamiinilla on lukuisia hyvin dokumentoituja terveysvaikutuksia. Sitä tarvitaan mm. normaalin vastustuskyvyn säilyttämiseen. Se myös edistää raudan imeytymistä ja auttaa elimistöä tuottamaan kollageenia luuston, hampaiden ja verisuoniston hyvinvoinnin ylläpitämiseksi.

Life Vitamin C + Berries sisältää runsaasti C-vitamiinia (1000 mg/tabletti). Se on happoneutraloitu ja siten täysin vatsaystävällinen, minkä lisäksi siihen on lisätty uutteita neljästä superhedelmästä - näiden flavonoidit edistävät osaltaan C-vitamiinin imeytymistä.

Tuotteessa C-vitamiini on kalsiumaskorbaattina, yhdestä tabletista tulee noin 100 mg kalsiumia. Jos tuotetta tulee käytettyä kuuriluontoisesti isompia määriä, voi kalkkivalmisteen jättää hetkeksi vaikka tauolle. Muista myös kalkin imeyttäjä Life K2+D3-vitamiini!

EAN: 7350050705619