Ravinto ja terveys
PUHDAS+ | 400 GR

Puhdas+Collagen Booster 100 % Vegan Mango & Orange

Kauneuden täsmätuote, sisältää 8 aktiivista tehoainetta
100 % vegaaninen
Hedelmäisenä makuna mango-appelsiini
49,90 €
124,75 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdas+ Collagen Booster Mango & Orange on monipuolinen vitamiini-aminohappovalmiste kauneuden tueksi! 100 % vegaanisessa kollageenibuusterissa maistuu hedelmäinen mangon ja appelsiinin yhdistelmä.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdas+ Collagen Booster Mango & Orange 

Puhdas+ Collagen Booster Mango & Orange on 100 % vegaaninen kollageenibuusteri, jossa maistuu hedelmäinen mangon ja appelsiinin yhdistelmä. 

Collagen Booster on monipuolinen kauneuden täsmätuote! Se sisältää aminohappoja, joista kollageeni muodostuu sekä C-vitamiinia, joka edistää kollageenin normaalia tuotantoa elimistössä. Valmisteeseen on lisätty myös luonnollista bambu-uutetta, joka sisältää runsaasti luonnollista piitä.

Kollageeni on proteiini, jota löytyy koko ihmiskehosta ja sitä tarvitaan kudosten rakentumiseen. Kollageeni muodostaa noin 30 % ihmiselimistön proteiineista ja ihosta sitä löytyy jopa 70 %. Lisäksi kollageenia on erityisen runsaasti hampaissa, nivelissä, luustossa, jänteissä sekä verisuonissa. Kollageenin riittävä muodostus onkin tärkeää näiden kudoksien toiminnan ja lujuuden kannalta.

Ikääntymisen myötä elimistön kyky tuottaa kollageenia alkaa hidastua. Hidastuminen alkaa jo noin 25 vuoden iässä, kunnes tuotanto loppuu kokonaan keski-iän paikkeilla. Tämä seurauksena kudokset haurastuvat, mikä huomataan usein ensimmäisenä ihon veltostumisena, ryppyinä sekä niveljäykkyytenä.

Elimistön oman kollageenintuotannon hiipumista voi tukea kollageenivalmisteilla mutta niiden haasteena on se, että kollageenilisää on saatavilla vain eläinperäisistä lähteistä. Tästä johtuen vegaanista ruokavalioita noudattaville ei markkinoilla ole ollut saatavilla ravintolisää kehon kollageenipitoisuuden tukemiseen.

Siksi Puhdas+ on tuonut markkinoille uudentyyppiset kollageenituotteet: Collagen Boosterit! Collagen Boosterit sisältävät kahdeksaa aktiivista tehoainetta. Ne sisältävät aminohappoja, joista kollageeni muodostuu sekä C-vitamiinia, joka edistää kollageenin normaalia tuotantoa elimistössä. Tuotteen bambu-uute sisältää myös runsaasti luonnollista piitä.

Tuotteet ovat 100% vegaanisia eivätkä ne sisällä keinotekosia säilöntä-, väri-, tai pintakäsittelyaineita. Makeuttajana mango & appelsiini -valmisteessa toimii luontainen steviakasvin lehtiuutteesta valmistettu stevioliglykosidi.

Tuotenumero: 135567

EAN: 6430077250024