Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Puhdistamo Tripla C-vitamiini 120 kaps
Puhdistamo Tripla C-vitamiini 120 kaps
Puhdistamo Tripla C-vitamiini 120 kaps
Puhdistamo|120kaps

Puhdistamo Tripla C-vitamiini 120 kaps

Vastustuskykyyn, väsymykseen ja uupumukseen.
Yhdistelmä tehokkaasti imeytyviä C-vitamiinien muotoja.
Camu camu -marjajauhetta ja sitrusbioflavonoideja.
19.95 EUR
166.25 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Vahva ja ainutlaatuisen tehokkaasti imeytyvä C-vitamiini. Sisältää kolmea huippulaadukasta C-vitamiinin muotoa sekä Camu camu -marjajauhetta ja sitrusbioflavonoideja. C-vitamiini auttaa muun muassa vähentämään väsymystä ja uupumusta, vahvistaa vastustuskykyä ja edistää immuunijärjestelmän pysymistä normaalina.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Tuotearvostelu

Puhdistamon Tripla C-vitamiini sisältää kolmea huippulaadukasta C-vitamiinin muotoa sekä Camu Camu-jauhetta, josta saadaan mukaan myös imeytymistä tukevat bioflavonoidit ja polyfenolit sekä muut arvokkaat kasviravinteet. Tämän supertuotteen sisältämä C-vitamiini pitää huolta immuunijärjestelmäsi normaalista toiminnasta sekä kauneuden tukipilareista. C-vitamiini vastustuskyvylle, kauneudelle, ihon kunnolle, tukikudosten toiminnalle sekä kehon sisäsyntyisen kollageenin valmistuksen rakennuspalikaksi! Sisältää kolme erinomaista C-vitamiinin muotoa sekä C-vitamiinikompleksin Camu Camu -jauheen muodossa. Täysin laktoositon, maidoton, gluteeniton, lisä- ja täyteaineeton. Ei sisällä liivatetta eikä eläinperäisiä ainesosia.

EAN: 6430039222908

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...