Ravinto ja terveys
PUHDISTAMO | 60 KAP

Puhdistamo Tripla C-vitamiini 60 kaps

Vastustuskykyyn, väsymykseen ja uupumukseen.
Yhdistelmä tehokkaasti imeytyviä C-vitamiinien muotoja.
Camu camu -marjajauhetta ja sitrusbioflavonoideja.
11,95 €
398,33 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Vahva ja ainutlaatuisen tehokkaasti imeytyvä C-vitamiini. Sisältää kolmea huippulaadukasta C-vitamiinin muotoa sekä Camu camu -marjajauhetta ja sitrusbioflavonoideja. C-vitamiini auttaa muun muassa vähentämään väsymystä ja uupumusta, vahvistaa vastustuskykyä ja edistää immuunijärjestelmän pysymistä normaalina.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdistamon Tripla C-vitamiini sisältää kolmea huippulaadukasta C-vitamiinin muotoa sekä Camu Camu-jauhetta, josta saadaan mukaan myös imeytymistä tukevat bioflavonoidit ja polyfenolit sekä muut arvokkaat kasviravinteet. Tämän supertuotteen sisältämä C-vitamiini pitää huolta immuunijärjestelmäsi normaalista toiminnasta sekä kauneuden tukipilareista. C-vitamiini vastustuskyvylle, kauneudelle, ihon kunnolle, tukikudosten toiminnalle sekä kehon sisäsyntyisen kollageenin valmistuksen rakennuspalikaksi! Sisältää kolme erinomaista C-vitamiinin muotoa sekä C-vitamiinikompleksin Camu Camu -jauheen muodossa. Täysin laktoositon, maidoton, gluteeniton, lisä- ja täyteaineeton. Ei sisällä liivatetta eikä eläinperäisiä ainesosia.

Tuotenumero: 134252

EAN: 6430039222687