Ravinto ja terveys
SOLGAR | 60 TAB

Solgar Ester C Plus 1000 mg

Erittäin vahva ja hyvin imeytyvä C-vitamiini.
Ainutlaatuinen patentoitu koostumus sisältää bioflavonoideja, acerolaa ja ruusunmarjaa.
Tukee vastustuskykyä ja on kehosi käytettävissä jopa 24 tuntia.
38,90 €
338,26 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Tämä vatsaystävällinen C-vitamiini imeytyy jopa seitsemän kertaa tehokkaammin kuin tavallinen C-vitamiini. Ester-C® on happoneutraalina hellävaraisempi vatsalle, imeytyy tehokkaammin ja pysyy immuunipuolustuksen käytettävissä pidemmän aikaa.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Solgar Ester C Plus on erittäin vahva ja hyvin imeytyvä C-vitamiini, joka auttaa jaksamaan kiireessä sekä säilyttää vastustuskyvyn, eikä ärsytä vatsaa. Ester-C-valmisteet imeytyvät tehokkaasti patentoidun valmistusmenetelmän ansiosta ja lisäksi C-vitamiini säilyy pidempään kudoksissa. Happoneutraalina Ester-C on myös vatsalle hellävarainen.  

C-vitamiini aktivoi tehokkaasti valkosoluja, joiden tehtävä on tuhota elimistöön tulleita vieraita bakteereja, viruksia ja parasiitteja.C-vitamiini voi myös vähentää flunssaoireita ja niiden kestoa.

C-vitamiinia tarvitaan päivittäin ruuan mukana tai lisäravinteina. Vaikka keskimäärin C-vitamiinin saanti on Suomessa suhteellisen hyvä, osa väestöstä ei saa sitä optimaalista määrää, myös erilaiset krooniset sairaudet ja kansantaudit lisäävät C-vitamiinin tarvetta elimistössä. Keripukkia ei enää esiinny Suomessa, mutta silti monien ihmisten C-vitamiinitasot voivat olla huomattavan alhaiset, etenkin jos ei syödä riittävästi kasviksia ja hedelmiä.

C-vitamiinin ensimmäisiä puutosoireita ovat alhainen energiataso, masennus ja lisääntynyt flunssataipumus. C-vitamiinin puutos näkyy myös ihon, hiusten ja kynsien oireiluna.

Tuotenumero: 118220

EAN: 33984010512