Ravinto ja terveys
SOLGAR | 100 KAP

Solgar Vitamin C 1000 mg 100 kap

Varmistaa C-vitamiinin riittävän saannin
Tukee vastustuskykyä ja jaksamista
Tutkitusti toimiva, tieteeseen pohjautuva tuote.
26,90 €
233,91 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Solgar® C-vitamiini 1000 mg on vahva C-vitamiinivalmiste. C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, joka auttaa suojaamaan soluja hapetusstressiltä ja edistämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Lisäksi erityisesti stressin aikana C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Ihmiset eivät pysty tuottamaan C-vitamiinia kehossaan, joten sitä onsaatava ravinnosta jatkuvasti. Koska C-vitamiinia tarvitaan yli 300 kehon eri toiminnossa, sitä tulee saada ravinnosta tarpeeksi. C-vitamiinin yksi tärkeimpiä tehtäviä on kollageenin tuotanto ihoa, kudoksia, luustoa ja hampaita varten sekä erityisesti verisuonten seinämiä varten. C-vitamiini lisää raudan imeytymistä, mikä on tärkeää veren punasolujen muodostumisen kannalta. C-vitamiini auttaa myös solujen suojaamista vapaita radikaaleja vastaan. Vapaat radikaalit aiheuttavat mm. solujen ennenaikaista vanhenemista. C-vitamiini tuhoutuu ruokaa kuumennettaessa, joten kevytkin kuumentaminen hävittää kokonaan tai ainakin suurimman osan C-vitamiinista ravinnosta. Esimerkiksi paprikassa tai kaalissa on runsaasti C-vitamiinia raakana, mutta kypsennetystä se on lähes kokonaan hävinnyt. Keho ei myöskään pysty varastoimaan C-vitamiinia. Siksi C-vitamiinin saannin varmistaminen ravintolisästä on usein tarpeellista. C-vitamiinin hyväksytyt terveysväittämät: edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen edistää normaalia kollageenin muodostumista verisuonten, luuston, rustojen, ikenien, hampaiden ja ihon normaalia toimintaa varten edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa edistää hermoston normaalia toimintaa edistää normaaleja psykologisia toimintoja edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta edistää E-vitamiinin palautumista pelkistyneeseen muotoon lisää raudan imeytymistä Tiesitkö, että C-vitamiini tehostaa myös B-vitamiinien hyödyntämistä kehossa? C-vitamiini 1000 mg sopii käytettäväksi yhdessä esimerkiksi nestemäisen B-Complex b-vitamiiniyhdistelmän kanssa.

Tuotenumero: 118225

EAN: 33984032804