Ravinto ja terveys
VITATABS | 100 KAP

Vitatabs Liposomi C Duo 400 mg 100 cap

Vastustuskykyä ja antioksidanttisuojaa!
Iholle, verisuonille, hermostolle, väsymykseen ja uupumukseen.
Korkea hyötysuhde.
18,90 €
343,64 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Vitatabs® Liposomi C DUO yhdistää kaksi C-vitamiinimuotoa. Tehokas yhdistelmä rasvaliukoista liposomaalista C-vitamiinia ja vesiliukoista C-vitamiinia!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Liposomi C Duo 400 mg, liposomaalinen + vesiliukoinen C-vitamiinikapseli

Vitatabs® Liposomi C DUO 400 mg yhdistää kaksi C-vitamiinimuotoa: tuote sisältää tehokkaan yhdistelmän rasvaliukoista liposomaalista C-vitamiinia ja vesiliukoista C-vitamiinia. Ne imeytyvät elimistöön eri reittejä, joten Liposomi C Duo:ssa on erittäin hyvä imeytyvyys.

C-vitamiini eli askorbiinihappo on ihmiselle välttämätön vesiliukoinen vitamiini, joka toimii elimistössä keskeisenä antioksidanttina eli suojaa soluja vapaiden radikaalien aiheuttamalta haitalliselta hapettumiselta. C-vitamiini myös osallistuu kollageenin muodostumiseen muun muassa ihon, ikenien, hampaiden ja verisuoniston normaalia toimintaa varten. Lisäksi C-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa, auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää raudan imeytymistä ja piristää sekä edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina myös raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen.

Rasvaliukoinen liposomimuoto on parhaiten elimistön hyödynnettävissä. Liposomit kuljettavat C-vitamiinin suoraan soluihin, joten imeytyvyys on erittäin tehokasta. Tavalliseen C-vitamiiniin verrattuna liposomaalinen jauhemuoto imeytyy jopa 20 kertaa paremmin elimistöön. LipocellTech™ käyttää edistyneintä tuotantomenetelmää liposomaalisen C-jauheen tuottamiseen. Tuotantoprosessin aikana ei käytetä lämpöä, korkeaa painetta tai kemikaaleja, minkä ansiosta liposomaalinen C-vitamiinijauhe on 100 %:n luonnollista ja imeytyy lähes kokonaan elimistöön.

Tuote on laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen.

Tuotenumero: 135287

EAN: 6428300006944