Ravinto ja terveys
PHARMA NORD | 160 KAP

D-Pearls 38 µg D-vitamiinikapselit

Laadukas D3-vitamiini
Helppo niellä, imeytyy hyvin
Innovatiivinen helmen muotoinen kapseli
24,90 €
830,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
D-Pearls on D-vitamiiniravintolisä, joka sisältää 38 µg D-vitamiinia laadukkaassa oliiviöljykapselissa. Helmen muotoinen kapseli on helppo niellä, ja sen sisältämä D-vitamiini on laadukasta ja hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Auringon energiaa helmessä!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

D-Pearls on yksinkertainen tapa varmistaa päivittäisen D-vitamiinin saanti. Normaalista ruokavaliosta saamme päivittäin keskimäärin 5-7 µg D-vitamiinia. D-Pearls sopii täydentämään päivittäistä ruokavaliota ja varmistamaan D-vitamiinin riittävän saannin. Suomessa Valtion ravitsemusneuvottelukunnan (2012) antama ohje nuorille ja aikuisille hyväksyttäväksi korkeimmaksi päivänsaanniksi on 100 µg D-vitamiinia. D-Pearls helmi on kehitetty, jotta yhdellä kapselilla saa mahdollisimman helposti tasaisen D-vitamiinilisän vuoden ympäri tarvittaessa.

Pharma Nord on kehittänyt pienen pyöreän helmen, jotta D-vitamiini imeytisi mahdollisimman hyvin. Helmi sisältää 38 µg D-vitamiinia kylmäpuristetussa oliiviöljyssä, tämä on terveellinen, hyvänmakuinen ja hyvin imeytyvä koostumus.

D-Pearls sisältää D3-vitamiinia (kolekalsiferolia). Tutkimusten mukaan se lisää tehokkaammin veren D-vitamiinipitoisuutta kuin kasviperäinen D2-vitamiini (ergokalsiferoli).

Tuotenumero: 124330

EAN: 5709976138407