Ravinto ja terveys
LIFE | 60 KAPSLAR

Life D-vitamiini 80 µg, Vegan

Luonnollista D-vitamiinia jäkälästä
100% vegaaninen
16,90 €
768,18 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
D-vitamiini 80 µg Vegan -tuotteessa käytetty raaka-aine on täysin kasviperäinen VitaShine, joka on eristetty kestävästi kerätystä jäkälästä.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Luonnollinen kasviperäinen D3-vitamiini jäkälästä. 

D-vitamiinilla on lukuisia suotuisia vaikutuksia elimistössä; se mm. edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä ja hyödyntämistä edesauttaen täten luuston pysymistä normaalina. D-vitamiinilla on suotuisa vaikutus myös normaalille vastustuskyvylle. Pohjoisissa olosuhteissa D-vitamiinia on vaikea saada auringosta etenkin talvisin, ja nykyään viranomaiset suosittelevatkin lähes kaikille D-vitamiinilisää.

D-vitamiini on kasvissyöjälle erityisen tärkeä, sillä D3-vitamiinia saadaan normaalisti vain eläinperäisistä ruoista (merkittävimpänä kala). Yleensä ravintolisien D3-vitamiini on peräisin lampaanvillan villarasvasta lanoliinista, josta se eristetään säteilyttämällä (lanoliini on villakuidun pesun yhteydessä syntyvä sivutuote), mutta Life D-vitamiini 80 µg Vegan -tuotteessa käytetty raaka-aine on täysin kasviperäinen VitaShine, joka on eristetty kestävästi kerätystä jäkälästä.

Tuotenumero: 128400

EAN: 7350050707996