Ravinto ja terveys
PUHDISTAMO | 120 KAP

Puhdistamo Super D-vitamiinikapseli 50 μg

Lihaksille, luustolle ja immuunijärjestelmälle.
Laadukas rasvakoostumus: luonnollinen kalaöljy, EPA- ja DHA-rasvahapot.
50 μg D3-vitamiinivalmiste, joka sisältää luontaisesti myös A-vitamiinia.
17,95 €
236,18 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdistamon Super D-vitamiini on 50 μg D3-vitamiinivalmiste, joka sisältää luontaisesti myös A-vitamiinia. Turskanmaksaöljypohjaisessa ja täyteaineettomassa pehmytkapselissa on erinomainen imeytyvyys.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdistamo D-vitamiinikapseli on erinomaisesti imeytyvä ja täyteaineeton

Puhdistamon Super D-vitamiini on 50 μg D3-vitamiinivalmiste. Pehmytkapseliin pakattu turskanmaksaöljy sisältää luontaisesti A-vitamiinia ja D-vitamiinia, minkä lisäksi sitä on täydennetty lampaanvillan rasvasta saatavilla D3-vitamiinilla, lanoliiniperäisellä kolekalsiferolilla.

Luonnossa D-vitamiinia esiintyy eniten kalan rasvassa, joten Super D-vitamiiniin on valittu laadukas kalaöljy tuotteen pohjaksi. Luonnollinen kalaöljy varmistaa D-vitamiinin erinomaisen imeytymisen.

D-vitamiini edistää lihasten, luuston ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Puhdistamo

Puhdistamo on perustamisestaan lähtien panostanut tuotteidensa korkeaan laatuun. Puhdistamolla uskotaan, että kun tuote on laadukas, tunnet eron olossasi ja hyvinvointisi nousee uudelle tasolle.

Tuotteisiin valitaan aina ominaisuuksiltaan puhtaat ja parhaimmat mahdolliset raaka-aineet. Tuotteiden optimaalinen funktionaalisuus ja turvallisuus ohjaa tuotekehitystä.

Tuotenumero: 134201

EAN: 6430039223462