Ravinto ja terveys
SOLGAR | 59 ML

Solgar Liquid Vitamin D3 nestemäinen D-vitamiini

Helposti imeytyvä nestemäinen D3-vitamiini.
D-vitamiini tukee mm. vastustuskykyä ja luustoa.
Hyvä vaihtoehto jos on hankala niellä kapseleita.
24,90 €
422,03 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Solgar Liquid Vitamin D3 on nestemäinen, helposti nautittava ja vahva D3-vitamiinilisä varmistamaan riittävä D-vitamiinin saanti.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Solgar Liquid Vitamin D3

Solgar Liquid Vitamin D3 on nestemäinen, helposti nautittava ja vahva D3-vitamiinilisä. 

D-vitamiinia vastustuskyvyn sekä hampaiden ja luuston normaalin hyvinvoinnin tueksi! D-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, jota löytyy luontaisesti rasvaisista kaloista, kalanmaksaöljystä, maksasta, kananmunista ja voista. Iho muodostaa luonnostaan D-vitamiinia auringon UVB-säteilyn johdosta. D-vitamiinin saanti on tärkeää varmistaa erityisesti talvikuukausina, loka-huhtikuun välisenä aikana, kun auringonvaloa on saatavilla normaalia vähemmän.

Nestemäisessä muodossa oleva D3-vitamiini on helppo, appelsiininmakuinen ja helposti imeytyvä ja sopii erityisesti niille, joilla ravintoaineiden imeytyminen suolistosta on heikentynyt. Hyvä vaihtoehto myös heille, joilla on hankaluuksia niellä kapseleita. 

Tuotenumero: 121583

EAN: 33984320482