Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
Terveyskaista Aurinko D 150 mcg 150 kaps
Terveyskaista Aurinko D 150 mcg 150 kaps
Terveyskaista Aurinko D 150 mcg 150 kaps

Terveyskaista Aurinko D 150 mcg 150 kaps

150 μg D3-vitamiinia/kapseli öljykapselissa.
D-vitamiinia öljykapselissa pidetään erityisen hyvin imeytyvänä.
Kotimainen Avainlippu-tuote.
19.90 EUR
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Erittäin vahva D-vitamiiniravintolisä! D-vitamiinia tarvitaan luun rakennusaineiden, kalkin ja fosfaatin imeytymiseen. Sillä on suotuisa vaikutus kehon puolustusjärjestelmään ja se ylläpitää vastustuskykyä sekä edistää lihaskuntoa ja tasapainoa.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Aurinko D pitää luuston lujana ja vastustuskyvyn valppaana

Aurinko D3-vitamiini hyvin imeytyvässä öljykapselissa. Turvaa riittävä D-vitamiinin saanti, ota hyvin imeytyvä Aurinko D. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa D-vitamiini edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä/hyödyntämistä ja ylläpitää veren normaalia kalsiumin tasoa D-vitamiini edistää luiden, hampaiden ja lihastoiminnan pysymistä normaalina

Päiväntasaajalla D-vitamiinin oikeasta annoksesta huolehtii auringon ihossa tuottama hormoni kolekalsiferoli eli D3-vitamiini. Tämä luonnollinen annos voi olla jopa 250 mikrogrammaa (μg) auringonottokertaa kohden. Pohjoisessa D-vitamiinin saanti ihosta toteutuu vain kesäkuukausina, eikä aina silloinkaan pilvisyyden ja suojaavien vaatteiden vuoksi.

EAN: 6430029911379

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...