Ravinto ja terveys
TERVEYSKAISTA | 150 KAP

Aurinko D 150 µg 

150 μg D3-vitamiinia/kapseli öljykapselissa.
D-vitamiinia öljykapselissa pidetään erityisen hyvin imeytyvänä.
Kotimainen Avainlippu-tuote.
19,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Erittäin vahva D-vitamiiniravintolisä! D-vitamiinia tarvitaan luun rakennusaineiden, kalkin ja fosfaatin imeytymiseen. Sillä on suotuisa vaikutus kehon puolustusjärjestelmään ja se ylläpitää vastustuskykyä sekä edistää lihaskuntoa ja tasapainoa.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Aurinko D pitää luuston lujana ja vastustuskyvyn valppaana

Aurinko D3-vitamiini hyvin imeytyvässä öljykapselissa. Turvaa riittävä D-vitamiinin saanti, ota hyvin imeytyvä Aurinko D. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa D-vitamiini edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä/hyödyntämistä ja ylläpitää veren normaalia kalsiumin tasoa D-vitamiini edistää luiden, hampaiden ja lihastoiminnan pysymistä normaalina

Päiväntasaajalla D-vitamiinin oikeasta annoksesta huolehtii auringon ihossa tuottama hormoni kolekalsiferoli eli D3-vitamiini. Tämä luonnollinen annos voi olla jopa 250 mikrogrammaa (μg) auringonottokertaa kohden. Pohjoisessa D-vitamiinin saanti ihosta toteutuu vain kesäkuukausina, eikä aina silloinkaan pilvisyyden ja suojaavien vaatteiden vuoksi.

Tuotenumero: 135381

EAN: 6430029911379