Ravinto ja terveys
TERVEYSKAISTA | 300 KAP

Aurinko D 50 µg 

50 μg D3-vitamiinia/kapseli öljykapselissa.
D-vitamiinia öljykapselissa pidetään erityisen hyvin imeytyvänä.
Kotimainen Avainlippu-tuote.
19,90 €
168,64 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Vahva, hyvin imeytyvä D-vitamiinikapseli Aurinko D 50 µg turvaa kasvun, pitää luuston lujana ja vastustuskyvyn valppaana. D-vitamiinilla on suotuisa vaikutus kehon puolustusjärjestelmään ja se ylläpitää vastustuskykyä sekä edistää lihaskuntoa ja tasapainoa.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

D-vitamiinia tarvitaan luun rakennusaineiden, kalkin ja fosfaatin imeytymiseen. Sillä on suotuisa vaikutus kehon puolustusjärjestelmään ja se ylläpitää vastustuskykyä sekä edistää lihaskuntoa ja tasapainoa.

Aurinko D 50 μg
 sisältää nimensä mukaisesti 50 μg D3-vitamiinia/kapseli öljykapselissa.
 D-vitamiinia öljykapselissa pidetään erityisen hyvin imeytyvänä.

Useissa kotimaisissa tutkimuksissa on todettu, että suomalaiset saavat ravinnosta liian vähän D-vitamiinia. Iho valmistaa D-vitamiinia auringonvalosta ja Suomessa valon määrä on riittävää vain kesällä keskellä päivää. Ruskettuminen viikon etelänmatkalla turvaa D-vitamiinin saannin vain noin kuukaudeksi. D-vitamiini ylläpitää vastustuskykyä sekä edistää lihaskuntoa ja tasapainoa.

Tuotenumero: 135379

EAN: 6430029910211