Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Aurinko D3-vitamiini 100 µg
Aurinko D3-vitamiini 100 µg
Aurinko D3-vitamiini 100 µg

Aurinko D3-vitamiini 100 µg

Hyvin imeytyvä öljykapseli.
100 μg D3-vitamiinia/kapseli öljykapselissa.
Kotimainen Avainlippu-tuote.
11.9 EUR
297.50 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Erittäin vahva D-vitamiiniravintolisä! D-vitamiinia tarvitaan luun rakennusaineiden, kalkin ja fosfaatin imeytymiseen. Sillä on suotuisa vaikutus kehon puolustusjärjestelmään ja se ylläpitää vastustuskykyä sekä edistää lihaskuntoa ja tasapainoa.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Tuotearvostelu

D-vitamiinia tarvitaan luun rakennusaineiden, kalkin ja fosfaatin imeytymiseen. Sillä on suotuisa vaikutus kehon puolustusjärjestelmään ja se ylläpitää vastustuskykyä sekä edistää lihaskuntoa ja tasapainoa.

Aurinko D 100 μg sisältää nimensä mukaisesti 100 μg D3-vitamiinia/kapseli öljykapselissa. D-vitamiinia öljykapselissa pidetään erityisen hyvin imeytyvänä.

Useissa kotimaisissa tutkimuksissa on todettu, että suomalaiset saavat ravinnosta liian vähän D-vitamiinia. Iho valmistaa D-vitamiinia auringonvalosta ja Suomessa valon määrä on riittävää vain kesällä keskellä päivää. Ruskettuminen viikon etelänmatkalla turvaa D-vitamiinin saannin vain noin kuukaudeksi. D-vitamiini ylläpitää vastustuskykyä sekä edistää lihaskuntoa ja tasapainoa.

 

EAN: 6430029911164

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...