Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Bioteekin Super-E
Bioteekin Super-E
Bioteekin Super-E
Bioteekin|60kaps

Bioteekin Super-E

Niin kutsuttu kauneusvitamiini.
Tärkeä rasvaliukoinen vitamiini.
Vahva antioksidantti naiselle ja miehelle!
23.9 EUR
956.00 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Bioteekin Super E-vitamiini sisältää luontaista alfatokoferolia, joka on E-vitamiinin aktiivinen muoto. E-vitamiini on elimistön tärkeimpiä antioksidantteja!

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Tuotearvostelu

Bioteekin Super E-vitamiini on vitamiini sekä naiselle että miehelle!

E-vitamiini on vahva antioksidantti, joka vähentää hapettumista erityisesti solukalvoilla. Valmiste sisältää kaikkia E-vitamiinimuotoja: alfa-, beeta-, gamma- ja delta-tokoferolia sekä alfa-, beeta-, gamma- ja delta-tokotrienolia. Erityisesti tokotrienolit ovat viime vuosina olleet tutkijoiden kiinnostuksen kohteina, koska on havaittu, että ne ovat usein vahvempia ja monipuolisempia vaikutuksiltaan kuin yleisemmin tunnetut tokoferolit.

E-vitamiini tunnetaan kauneusvitamiinina, koska se edistää ihosolujen kosteudensäilyttämiskykyä ja hapensaantia. Sitä suositellaan myös urheilijoille johtuen sen vaikutuksesta happiaineenvaihduntaan. E-vitamiinia esiintyy eniten kasviöljyissä ja siemenissä. Ruoan teollinen käsittely ja säilytys vähentävät E-vitamiinin määrää, koska se on herkkä mm. pakastamiselle ja valolle.

EAN: 6413620155601

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...