Ravinto ja terveys
SOLGAR | 59 ML

Solgar Liquid Vitamin E

Kätevä nestemäinen muoto, joka on helppo annostella
Tehokkaasti imeytyvä ja 100 % bioaktiivinen d-alfatokoferoli sekä muita synergisiä tokoferoleja
Tutkitusti toimiva, tieteeseen pohjautuva tuote.
24,90 €
422,03 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Solgar Luontainen Natural Source Liquid Vitamin E on nestemäinen luontainen E-vitamiini, joka sopii sopii päivittäiseen kauneudenhoitoon joko sisäisesti nautittuna tai paikallisesti ihovoiteeseen sekoitettuna.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Helppokäyttöinen ja hyvin imeytyvä nestemäinen E-vitamiini solujen suojaksi. Tuote sisältää tehokkaasti imeytyvää ja 100 % bioaktiivista d-alfatokoferolia sekä muita synergisiä tokoferoleja. Tuotetta on kätevä annostella tippapullon avulla. Nestemäinen E-vitamiini sopii päivittäiseen kauneudenhoitoon joko sisäisesti nautittuna tai paikallisesti ihovoiteeseen sekoitettuna. Ihomme joutuu päivittäin kestämään ilmansaasteiden, kosmetiikan, sään, ilmastoinnin, unenpuutteen sekä vajavaisen ravinnon vaikutuksia. Kiireisen ja urbaanin elämän takia iho voi kuivua, punoittaa, ärsyyntyä tai ikääntyä ennenaikaisesti. Nestemäinen E-vitamiini tarjoaa vapailta radikaaleilta soluja suojaavan vaikutuksen. Vapaita radikaaleja muodostuu esimerkiksi, kun kehomme muuntaa syödyn ruuan energiaksi tai kun olemme alttiina ilmansaasteille ja auringon ultraviolettivalolle. Tuote sisältää luonnollista E-vitamiinia (d-alfa tokoferolia), joka tutkimusten mukaan on 1,3 kertaa paremmin biologisesti saatavissa kuin synteettiset muodot **. E-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, ja sitä voi luonnollisesti löytää pähkinöistä, pähkinäöljyistä, oliiviöljystä, vihreistä lehtivihanneksista ja avokadoista. Keho tarvitsee tätä välttämätöntä ravintoainetta myös immuunijärjestelmän tueksi. Keskimääräinen ruokavalio ei aina sisällä tarpeeksi E-vitamiinia, minkä vuoksi ravintolisän käyttö voi olla aiheellista.

Tuotenumero: 122401

EAN: 33984016002