Ravinto ja terveys
SOLGAR | 50 KAP

Solgar Vitamin E 268 mg 50 kap

Tukee vastustuskykyä ja suojaa soluja
Helposti imeytyvä softgel-kapseli
Tutkitusti toimiva, tieteeseen pohjautuva tuote.
27,90 €
558,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Solgar E-vitamiini 268 mg on vahva ja luonnollinen soijasta eristetty d-alfatokoferolin sekä muiden tokoferoleiden yhdistelmä, jotka toimivat synergiassa toistensa kanssa. D-alfatokoferoli on parhaiten imeytyvä ja 100 % aktiivinen E-vitamiinin muoto. E-vitamiini on antioksidantti, joka auttaa suojaamaan soluja hapetusstressiltä.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Solgar® Natural Source Vitamin E 268 mg (400 IU) sisältää luontaisia E-vitamiineja auttaen suojaamaan kehon soluja vapaiden radikaalien aiheuttamalta hapetusstressiltä. Vapaat radikaalit ovat epävakaita molekyylejä, jotka voivat vahingoittaa kehon soluja ja jotka liittyvät ennenaikaiseen ikääntymiseen. Vapaita radikaaleja muodostuu esimerkiksi, kun kehomme muuntaa syödyn ruuan energiaksi tai kun olemme alttiina ilmansaasteille ja auringon ultraviolettivalolle. Tuote on Sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön, maidoton, gluteeniton, laktoositon, vehnätön, hiivaton Solgar® Natural Source Vitamin E 268 mg (400 IU) sisältää luontaisia E-vitamiineja auttaen suojaamaan kehon soluja vapaiden radikaalien aiheuttamalta hapetusstressiltä. Vapaat radikaalit ovat epävakaita molekyylejä, jotka voivat vahingoittaa kehon soluja ja jotka liittyvät ennenaikaiseen ikääntymiseen. Vapaita radikaaleja muodostuu esimerkiksi, kun kehomme muuntaa syödyn ruuan energiaksi tai kun olemme alttiina ilmansaasteille ja auringon ultraviolettivalolle.

Tuotenumero: 118230

EAN: 33984035409