Ravinto ja terveys

Solgar Vitamin E 268 mg 100 kap

Suojaa soluja hapetusstressiltä
Tukee vastustuskykyä
Tutkitusti toimiva, tieteeseen pohjautuva tuote.
48,90 €
479,41 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Solgar E-vitamiini 268 mg sisältää luonnollista soijasta eristettyä d-alfatokoferolia sekä muita tokoferoleja, jotka toimivat synergiassa toistensa kanssa. D-alfatokoferoli on parhaiten imeytyvä ja 100 % aktiivinen E-vitamiinin muoto. E-vitamiini auttaa suojaamaan soluja hapetusstressiltä.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Solgar E-vitamiini 268 mg sisältää luonnollista soijasta eristettyä d-alfatokoferolia sekä muita tokoferoleja, jotka toimivat synergiassa toistensa kanssa. D-alfatokoferoli on parhaiten imeytyvä ja 100 % aktiivinen E-vitamiinin muoto. Solgar® Natural Source Vitamin E 268 mg (400 IU) sisältämä luontainen E-vitamiini, joka auttaa suojaamaan kehon soluja vapaiden radikaalien aiheuttamalta hapetusstressiltä. Vapaat radikaalit ovat epävakaita molekyylejä, jotka voivat vahingoittaa kehon soluja ja jotka liittyvät ennenaikaiseen ikääntymiseen. Vapaita radikaaleja muodostuu esimerkiksi, kun kehomme muuntaa syödyn ruuan energiaksi tai kun olemme alttiina ilmansaasteille ja auringon ultraviolettivalolle. Tuote sisältää luonnollista E-vitamiinia (d-alfa tokoferolia), joka tutkimusten mukaan on 1,3 kertaa enemmän biologisesti saatavissa kuin synteettiset muodot **. Rasvaliukoista E-vitamiinia löytyy luontaisesti pähkinöistä, pähkinäöljyistä, oliiviöljystä, vihreistä lehtivihanneksista ja avokadoista. Se on välttämätön ravintoaine ja antioksidantti. Lisäksi keho tarvitsee E-vitamiinia immuunijärjestelmän tukemiseksi. Terveellinen ja tasapainoinen ruokavalio sisältää ihanteellisesti riittävän määrän E-vitamiinia, mutta valitettavasti useimpien ihmisten ruokavaliot eivät saavuta tätä tasoa. ** International Journal of Vitamin Research (AM J Clin Nutr 1998;67:669-84)

EAN: 33984035416