Ravinto ja terveys
BERTILS | 100 TAB

Bertil's Vitamin B12+folaatti

Mielialan ja vireystilan edistämiseen
Energisyyden ja pirteyden tueksi
Vegaaneille ja kasvisyöjille
21,90 €
625,71 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Bertil's Vitamin B12-vitamiini + folaatti on imeskeltävä, raikkaan appelsiinin makuinen B12-vitamiini-folaattitabletti. B12-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja. Folaatti auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Tabletin imeskely parantaa B12-vitamiinin vaikutuksia.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Valioravinto Bertil's Vitamin B12-vitamiini + folaatti on imeskeltävä, raikkaan appelsiinin makuinen B12-vitamiini-folaattitabletti. B12-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja.

Folaatti auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Tabletin imeskely parantaa B12-vitamiinin vaikutuksia.

Hyvinvoinnille edullisin ja vegaaneille sopiva B12-vitamiini; metyylikobalamiini

B12-vitamiini on välttämätön vitamiini, jota saamme normaalisti vain eläinperäisestä ravinnosta. Siksi vegaanien on tarpeen täydentää kasvisravintoa B12-vitamiinilisällä. B12-vitamiinin luonnollinen muoto on ns. metyylikobalamiini. Sen imeytyminen on täysin synteettistä ja siksi hyvin halpaa syanokobalamiini -muotoa parempi. Tutkimuksissa metyylikobalamiinin on myös osoitettu säilyvän elimistössämme synteettistä muotoa pidempään.

Bertil’s B12 + Folaatti -tablettien sisältämä metyylikobalamiini on tuotettu bakteereilla. Näin sen biologinen aktiivisuus vastaa eläinperäisestä ravinnosta saatua luonnollista B12-vitamiinia, mutta se sopii kuitenkin myös vegaanista ruokavaliota nauttiville.

Kliinisesti tutkittu neljännen sukupolven teho-folaatti; Quatrefolic®

Vihreät kasvikset sisältävät elimistömme varsin helposti muokkaamaa ja hyödyntämää folaattia (tetrahydrofolaatti). Valtaosa ravintolisistä sisältää kuitenkin synteettistä ja siksi hyvin halpaa foolihappoa (pteroyylimonoglutamiinihappo). Foolihapon saattaminen mm. aivojen tarvitsemaan muotoon vaatii elimistöltämme monivaiheisia aineenvaihduntareaktioita, jotka hidastuvat merkittävästi stressin ja ikääntymisen myötä. Varsin usein folaatin puutteesta kärsivä henkilö ei saa juuri lainkaan terveyshyötyä suurinakaan annoksina nautitusta foolihaposta.

Bertil’s B12 + Folaatti -tabletit sisältävät valmiiksi aivojen tarvitsemassa muodossa olevaa folaattia (5-metyylitetrahydrofolaattia). Se tarjoaa täyden hyödyn myös stressaantuneille ja senioreille. Patentoitu ja kliinisesti tutkittu Quatrefolic® -tehofolaatti on täysin vesiliukoinen. Lisätietoja aineosan erityisominaisuuksista kliinisistä tutkimuksista: //www.quatrefolic.com/

Tuotenumero: 136144

EAN: 6416227014845