Ravinto ja terveys
PHARMA NORD | 180 TAB

Bio-Folin 400ug

Hyväksi ennen raskautta sekä raskauden aikana.
Auttaa varmistamaan riittävän päivittäisen foolihapon saannin.
Foolihappo auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta.
12,90 €
274,47 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Foolihappoa sisältävä ravintolisä, jota voi käyttää ennen raskautta ja raskauden aikana. Foolihappo edistää raskauden aikaista kudosten kasvua ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Bio-Folin - foolihappoa raskauden tueksi

Bio-Folin sisältää 400 μg foolihappoa eli folaattia. Folaatti on ravintoaineen luonnollinen muoto, jota on esimerkiksi vihreissä lehtivihanneksissa, sitrushedelmissä, appelsiinimehussa ja pavuissa. Ravintolisät sisältävät synteettisesti valmistettua vastaavaa muotoa, jota kutsutaan foolihapoksi. 

Foolihappo edistää raskauden aikaista kudosten kasvua ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Foolihappo auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Hedelmöityksestä syntymään asti ja koko vauvan kasvuajan solut jakautuvat nopeasti. Foolihappo osallistuu solujen jakautumisprosessiin ja hyvin toimiva solunjakautuminen on elintärkeää normaalille sikiön kehitykselle ja lapsen kasvulle. Lisäksi foolihappo edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, veren muodostumista ja homokysteiinin aineenvaihduntaa, psykologisia toimintoja sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Tuotenumero: 124311

EAN: 5709976400306