Ravinto ja terveys
Life | 90 tabl

Life Folaatti (foolihappo)

Aktiivinen metyylifolaattimuoto.
Edistää raskauden ai­kaista kudosten kasvua.
Vegaaninen. Pakkaus valmistettu kierrätetystä PET-muovista.
18,90 €
700,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Life Folate -tuotteessa on käytetty Quatrefolic®-raaka-ainetta. Se tarkoittaa sitä, että foolihappo on valmiiksi imeytyvässä ja aktiivisessa metyylifolaattimuodossa, eikä kehomme tarvitse sitä erikseen enää pilkkoa.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Life Folate - 400 μg metyylifolaatti

Life Folate -tuotteessa on käytetty neljännen sukupolven foolihapoksi kutsuttua Quatrefolic®-raaka-ainetta. Se tarkoittaa sitä, että foolihappo on valmiiksi imeytyvässä ja aktiivisessa metyylifolaattimuodossa, eikä kehomme siis tarvitse sitä erikseen enää pilkkoa.

Foolihappo, luonnollisessa muodossaan siis folaatti, on kehossamme edistämässä kudosten ja veren normaalia muodostusta. Erityisen tärkeä se on sikiön kudosten normaalille kehittymiselle raskauden aikana. Folaatti myös edistää normaaleja psykologisia toimintoja sekä vähentää väsymystä ja uupumusta. Lisäksi se edistää normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa.

Life Folate on pitoisuudeltaan 400 mikrogrammaa per kapseli, jolloin yksi kapseli päivässä riittää.

EAN: 7350050707491

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita