Ravinto ja terveys
LIFE | 90 TABLETTER

Life Folic Acid (foolihappo)

Aktiivinen metyylifolaattimuoto.
Edistää raskauden ai­kaista kudosten kasvua.
Vegaaninen. Pakkaus valmistettu kierrätetystä PET-muovista.
18,90 €
700,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Life Folic Acid -tuotteessa on käytetty Quatrefolic®-raaka-ainetta. Se tarkoittaa sitä, että foolihappo on valmiiksi imeytyvässä ja aktiivisessa metyylifolaattimuodossa, eikä kehomme tarvitse sitä erikseen enää pilkkoa.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Life Folic Acid - 400 μg metyylifolaatti

Life Folic Acid -tuotteessa on käytetty neljännen sukupolven foolihapoksi kutsuttua Quatrefolic®-raaka-ainetta. Se tarkoittaa sitä, että foolihappo on valmiiksi imeytyvässä ja aktiivisessa metyylifolaattimuodossa, eikä kehomme siis tarvitse sitä erikseen enää pilkkoa.

Foolihappo, luonnollisessa muodossaan siis folaatti, on kehossamme edistämässä kudosten ja veren normaalia muodostusta. Erityisen tärkeä se on sikiön kudosten normaalille kehittymiselle raskauden aikana. Folaatti myös edistää normaaleja psykologisia toimintoja sekä vähentää väsymystä ja uupumusta. Lisäksi se edistää normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa.

Life Folic Acid on pitoisuudeltaan 400 mikrogrammaa per kapseli, jolloin yksi kapseli päivässä riittää.

Tuotenumero: 126612

EAN: 7350050707491