Ravinto ja terveys
SOLGAR | 100 TAB

Solgar Folacin 800 µg

Tukee terveen kudoksen muodostumista raskauden aikana
Tukee kaikenikäisten naisten ja miesten yleistä hyvinvointia
Tutkitusti toimiva, tieteeseen pohjautuva tuote.
11,90 €
290,24 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Solgar® Folacin (Folic Acid) 800 µg sisältää foolihappoa, joka on erityisen tärkeä B-vitamiini hedelmällisyydelle sekä raskauden aikana.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Solgar® Folacin (Folic Acid) 800 µg sisältää foolihappoa, joka on erityisen tärkeä B-vitamiini hedelmällisyydelle sekä raskauden aikana. Foolihappo tunnetaan myös nimellä B9- vitamiini. Foolihappo on erittäin tärkeä vitamiini monille erilaisille kehon prosesseille. Hedelmällisyys ja raskaaksi tuleminen hyötyy foolihaposta – se onkin erityisen tärkeä vitamiini raskaana olevalle naiselle sekä sikiön terveydelle ja kasvulle. Foolihappoa löytyy runsaasti mm. tummanvihreistä lehtivihanneksista, mutta varmistaaksesi riittävän saannin on suositeltavaa ottaa se ravintolisänä, erityisesti raskauden aikana, jolloin foolihapon alhainen määrä voi olla riskitekijä. Tämä tärkeä B-vitamiini edistää myös homokysteiinin normaalia aineenvaihduntaa ja normaalia energiantuotantoa. Folaatti on foolihapon bioaktiivinen muoto, jolloin sen imeytyminen on tehokkaampaa niillä, joilla foolihapon aineenvaihdunta on geneettisesti heikompaa. Folaatin hyväksytyt terveysväittämät: edistää raskauden aikaista kudosten kasvua edistää normaalia aminohapposynteesiä edistää normaalia veren muodostumista edistää normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa edistää normaaleja psykologisia toimintoja edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta osallistuu solujen jakautumisprosessiin

Tuotenumero: 122675

EAN: 33984011007