Ravinto ja terveys
SORIA | 80 KAP

Colesin - Punariisi-vitamiinikapselit

Vegaaninen
26,50 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Punariisi, Q10, folaatti sekä B6- ja B12-vitamiini yhdessä kapselissa!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Colesin-valmiste sisältää monipuolisen yhdistelmän premiumlaatuisia ravinteita kasviperäisissä kapseleissa: Monascus purpureus- sienellä fermentoitua riisiä, eli punariisiä 100 mg, josta 2,9 mg on puhdasta monakoliini K:ta, Ubikinonia eli koentsyymi Q10:ä, Quatrefolic®-folaattia, jolla on korkea imeytyvyys ja hyväksikäytettävyys kehossa, B6-vitamiinia P-5-P -muodossa, jolla varmistetaan optimaalinen imeytyvyys, B12-vitamiinia metyylikobalamiinina, joka on aktiivinen B12-vitamiinin muoto ja siten suoraan valmis kehon käyttöön. Folaatti, B6- ja B12-vitamiini edistävät normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa. Valmistettu Natura Median omassa tuotannossa Raisiossa. Luethan huolellisesti käyttöohjeen ennen tuotteen käyttöä.

Annostusta ei saa ylittää. Punariisin monakoliinin päiväannoksen on oltava alle 3 mg. Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille, alle 18-vuotiaille lapsille ja yli 70-vuotiaille. Kysy lääkäriltä neuvoa tuotteen käytöstä, jos sinulla ilmenee terveyteen liittyviä ongelmia. Jos käytät kolesterolia alentavaa lääkitystä, sinun ei pitäisi käyttää tätä tuotetta. Jos käytät jo muita punariisiä sisältäviä tuotteita, sinun ei pitäisi käyttää tätä tuotetta. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotenumero: 135442

EAN: 6417778181642