Ravinto ja terveys
GREAT EARTH | 60 TAB

Great Earth Multi Vitamin -monivitamiinivalmiste

Vahva monivitamiini aktiivista elämää eläville.
C-vitamiini, D-vitamiini edesauttavat immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
Imeytyy hyvin kehoon Time Release -toiminnon kautta.
20,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Great Earth Multi Vitamin on vahva monivitamiini, joka sopii erinomaisesti aktiivista elämää eläville! Se sisältää monia erilaisia ravintoaineita, mukaan lukien bioflavonoideja eri hedelmistä ja suuren annoksen B-kompleksia. Bioperine mustapippuriuutetta on lisätty parantamaan ravintoaineiden imeytymistä.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Great Earth Multi Vitamin - vahva monivitamiini aktiivisille ihmisille!

Sisältää monia erilaisia ravintoaineita, mukaan lukien bioflavonoideja eri hedelmistä ja suuret annokset B-ryhmän vitamiineja. Bioperine-mustapippuriuutetta on lisätty parantamaan ravintoaineiden imeytymistä. Great Earth Multi Vitamin -tuotteessa on hyödynnetty Time Release -teknologiaa, mikä tarkoittaa, että vitamiinit vapautuvat vähitellen vähintään 8 tunnin aikana, jotta elimistö pystyy imeyttämään vitamiinit tehokkaammin ja pidempään. Tuote on vegaaninen. Multi Vitaminia kannattaa käyttää yhdessä Multi Mineral -tuotteen kanssa.

Tuotenumero: 131449

EAN: 7350031363326