Ravinto ja terveys
LIFE | 90 KAP

Life MultiVegetarian Monivitamiini

Kasvisyöjien ja vegaanien erityistarpeet otettu huomioon
Monipuolinen
1 kapseli päivässä riittää
16,72 €
20,90 €
288,28 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Kasvissyöjien vatsaystävällinen monivitamiinivalmiste, joka sopii myös vegaaneille. Sisältää 12 eri vitamiinia ja 8 kivennäisainetta terveytesi optimoimiseen. Erityisesti kasvissyöjille suunniteltu monivitamiini sisältää isommat annokset B12-vitamiinia, rautaa ja sinkkiä. Life MultiVegetarian sisältää täysin kasviperäistä D2-vitamiinia.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Monivitamiinivalmiste kasvissyöjille

Erityisesti kasvissyöjille suunniteltu monivitamiini, joka sisältää isommat annokset B12-vitamiinia, rautaa ja sinkkiä. Life MultiVegetarian sisältää täysin kasviperäistä D2-vitamiinia, joten se sopii myös vegaaneille. Kaikissa Lifen monivitamiineissa on käytetty pääasiallisena B-vitamiinien lähteenä luonnollista guavauutetta. Niiden sisältämä C-vitamiini on valmistettu luonnollisella kaksoisfermentaatiomenetelmällä, ja mineraaleissa on käytetty hyvin imeytyviä orgaanisia yhdisteitä. Jokainen monivitamiini sisältää 12 eri vitamiinia ja 8 kivennäisainetta, sekä kasviuutteita joiden luonnolliset tehoaineet mm. tukevat vitamiinien imeytymistä.

Tuotenumero: 124180

EAN: 7350050705237