Ravinto ja terveys
MIVITOTAL | 1000 ML

Mivitotal Sport 1000 ml

12 vitamiinia ja 6 kivennäisainetta nestemäisessä muodossa.
Aminohappoja, koentsyymi Q10:a, sitrusbioflavo-noideja
Aktiivisen liikkujan hyvinvoinnin tukemiseen!
29,90 €
29,90 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Mivitotal Sport on vitamiineja ja kivennäisaineita sisältävä ravintolisä aktiivisesti liikkuvalle. Sisältää yli 100 ravintoainetta, mukaan lukien suorituskykyä tehostavaa riboosia, L-karnitiinia ja L-tauriinia. Näiden ansiosta Mivitotal Sport on piristävä ja erinomainen monivitamiini erityisesti aktiivisille ja runsaasti liikuntaa harrastaville ihmisille.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Mivitotal Sport on urheilijan ystävä

Mivitotal Sport on vahva, nestemäinen monivitamiini, joka antaa lisäenergiaa arkeen ja treeniin. Mivitotal Sport sopii kaikille, jotka haluavat tasapainottaa ja täydentää ravintoaan. Mivitotal Sport sisältää samat yli 100 ravintoainetta kuin Mivitotal Plus sekä lisäksi suorituskykyä tehostavaa riboosia, L-karnitiinia ja L-tauriinia. Näiden ansiosta Mivitotal Sport on piristävä ja erinomainen monivitamiini erityisesti aktiivisille ja runsaasti liikuntaa harrastaville ihmisille. Tuote on Laktoositon.

Mivitotal sisältää ravintoaineita, joilla on todettu monia terveysvaikutuksia: B6-, B12- ja C-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C-vitamiini auttaa lisäksi immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä, D-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina ja normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

Tuotenumero: 136509

EAN: 7394098030456