Ravinto ja terveys

Nordic Health MultiVit -suihke

Sisältää monipuolisesti vitamiineja ja kivennäisaineita.
Imeytyy hyvin suoraan suun limakalvoilta!
Makuna mustaherukka-luumu.
15,90 €
636,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Nordic Health MultiVit -suihke on hyvin imeytyvä monivitamiini-mineraali suusuihkeena. Kätevä pullo, josta on helppo annostella, sopii myös lapsille ja kasvissyöjille!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Nordic Health MultiVit -suihke sisältää monipuolisesti vitamiineja ja kivennäisaineita

Vain neljä suihkausta päivässä! Suusuihkeena nautittava ravintolisä imeytyy tehokkaasti ja vaikuttavat aineet pääsevät nopeammin elimistöön. Tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä monivitamiini! UUSI herkullinen maku - Mustaherukka-luumu. MultiVit on luonnollinen monivitamiinimineraalisuihke. 

Moni suomalainen kärsii useasti juuri MultiVit suusuihkeen sisältämien tärkeiden ravinteiden puutoksesta. Suihke sisältää luonnon A-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B12-, C-, D3- ja K1-vitamiinia, biotiinia, foolihappoa sekä jodia ja seleeniä. MultiVit suusuihke imeytyy tutkitusti parhaiten posken limakalvolta. Ei sisällä keinotekoisia lisäaineita. Helppo annostella. Sopii myös lapsille ja kasvissyöjille.

Tuotenumero: 136438

EAN: 96193518