Ravinto ja terveys
SOLGAR | 120 TAB

Solgar Kangavites Bouncing Berry lasten monivitami

Hyvänmakuinen monivitamiinivalmiste lapsille.
Suunniteltu erityisesti +3-vuotiaiden lasten tarpeisiin.
Tukee lapsen immuniteettia, kasvavaa luustoa sekä hampaita.
33,90 €
166,18 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Hyvänmakuinen pureskeltava monivitamiinivalmiste lapsille. Sisältää monipuolisesti vitamiineja ja mineraaleja sekä hedelmä- ja kasvisjauheita. Herkullinen, luontainen marja-aromi sekä kätevä purutabletti

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Kangavites® Bouncing Berry on pureskeltava ja marjanmakuinen lasten monivitamiini kolmesta ikävuodesta eteenpäin. Jokainen Kangavites®-tuote on suunniteltu huolellisesti sopimaan lasten ainutlaatuisiin tarpeisiin, ravitsemustieteeseen perustuen. Tuote sisältää 28 aktiivista ainesosaa, kuten kalsiumia, magnesiumia, rautaa, jodia sekä C-, D- ja B-vitamiineja. Kangavites® sopii erinomaisesti täydentämään lapsen monipuolista ja terveellistä ruokavaliota ja tukemaan lapsen kasvussa ja kehityksessä. Porkkanaa, punajuurta, mansikkaa, omenaa, parsakaalia ja aprikoosia sisältävä hedelmä- ja kasvisjauhe täydentää vitamiini- ja kivennäisainekompleksia. Maidoton, gluteeniton, vehnätön, hiivaton. Ei keinotekoisia makeutusaineita tai säilytysaineita. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Tuotenumero: 122687

EAN: 33984010161