Ravinto ja terveys
SOLGAR | 120 TAB

Solgar Kangavites Tropical Punch lasten monivitami

Hyvänmakuinen monivitamiinivalmiste lapsille.
Suunniteltu erityisesti +3-vuotiaiden lasten tarpeisiin.
Tukee lapsen immuniteettia, kasvavaa luustoa sekä hampaita.
33,90 €
166,18 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Hyvänmakuinen pureskeltava monivitamiinivalmiste lapsille. Sisältää monipuolisesti vitamiineja ja mineraaleja sekä hedelmä- ja kasvisjauheita. Herkullinen, luontainen hedelmäaromi sekä kätevä purutabletti.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Kangavites® Tropical punch on pureskeltava ja marjanmakuinen lasten monivitamiini kolmesta ikävuodesta eteenpäin. Jokainen Kangavites®-tuote on suunniteltu huolellisesti sopimaan lasten ainutlaatuisiin tarpeisiin, ravitsemustieteeseen perustuen. Tuote sisältää 28 aktiivista ainesosaa, kuten kalsiumia, magnesiumia, rautaa, jodia sekä C-, D- ja B-vitamiineja. Kangavites® sopii erinomaisesti täydentämään lapsen monipuolista ja terveellistä ruokavaliota ja tukemaan lapsen kasvussa ja kehityksessä. Porkkanaa, punajuurta, mansikkaa, omenaa, parsakaalia ja aprikoosia sisältävä hedelmä- ja kasvisjauhe täydentää vitamiini- ja kivennäisainekompleksia. Maidoton, gluteeniton, vehnätön, hiivaton. Ei keinotekoisia makeutusaineita tai säilytysaineita. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Tuotenumero: 122689

EAN: 33984010192