Ravinto ja terveys
SOLGAR | 120 TAB

Solgar Male Multiple

Monivitamiini-mineraalivalmiste miehille.
Edistämään miehen terveyttä ja tukemaan kiireistä elämäntapaa.
Tutkitusti toimiva, tieteeseen pohjautuva tuote.
59,90 €
246,50 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Monipuolinen monivitamiini-mineraalivalmiste erityisesti miehen tarpeisiin. Sisältää mm. vitamiineja, mineraaleja, magnesiumia ja antioksidantteja tukemaan terveyttä ja kiireistä elämäntapaa.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Solgar® Male Multiple sisältää monipuolisen kirjon vitamiineja, kuten B6-, B12-, B12-vitamiinit, niasiinia (B3-vitamiini) ja pantoteenihappoa (B5-vitamiini), jotka kaikki edistävät normaalia energian aineenvaihduntaa ja vähentävät väsymystä. Tuote ei sisällä keinotekoisia lisäaineita ja väriaineita. Soveltuu kasvissyöjille ja vegaaneille. Tämä korkealaatuinen monivitamiini miehelle tarjoaa seuraavia ravitsemuksellisia hyötyjä: B1-vitamiini (tiamiini) edistää normaalia sydämen toimintaa / hermoston normaalia toimintaa / energia-aineenvaihduntaa. B12-, B6-ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä. C-vitamiini edistää kollageenin normaalia muodostumista ihossa ja nivelissä. Koliini edistää homokysteiinin synteesiä. Biotiini, rauta, magnesium ja B1-vitamiini edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Jodi ja sinkki edistävät normaaleja kognitiivisia toimintaa Kalsium, magnesium, mangaani, C-vitamiini ja sinkki tukevat luiden ja lihasten hyvinvointia. Kupari, foolihappo, magnesium, B12-, B6-, C-, D-vitamiini ja sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Foolihappo, magnesium, niasiini, B12-vitamiini, B6-vitamiini ja C-vitamiini edistävät normaaleja psykologisia toimintoja Kupari, mangaani, seleeni ja C-vitamiini suojaavat soluja oksidatiiviselta stressiltä.

B6-vitamiinin turvallisen päiväsaannin yläraja on 12 mg. Tästä tuotteesta saatava B6-vitamiinin määrä vuorokausiannoksessa (25 mg) ylittää tämän määrän. Ei pitkäaikaiseen käyttöön.

Den övre gränsen för säkert dagligt intag av vitamin B6 är 12 mg. Mängden vitamin B6 i dygnsdosen som fås från denna produkt (25 mg) överskrider denna mängd. Inte för långvarigt bruk.

 

Tuotenumero: 122761

EAN: 3984012066