Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
Solgar Male Multiple
Solgar Male Multiple
Solgar Male Multiple
Solgar|120tabl

Solgar Male Multiple

Monivitamiini-mineraalivalmiste miehille.
Edistämään miehen terveyttä ja tukemaan kiireistä elämäntapaa.
Tutkitusti toimiva, tieteeseen pohjautuva tuote.
56.90 EUR
234.16 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Monipuolinen monivitamiini-mineraalivalmiste erityisesti miehen tarpeisiin. Sisältää mm. vitamiineja, mineraaleja, magnesiumia ja antioksidantteja tukemaan terveyttä ja kiireistä elämäntapaa.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Solgar® Male Multiple sisältää monipuolisen kirjon vitamiineja, kuten B6-, B12-, B12-vitamiinit, niasiinia (B3-vitamiini) ja pantoteenihappoa (B5-vitamiini), jotka kaikki edistävät normaalia energian aineenvaihduntaa ja vähentävät väsymystä. Tuote ei sisällä keinotekoisia lisäaineita ja väriaineita. Soveltuu kasvissyöjille ja vegaaneille. Tämä korkealaatuinen monivitamiini miehelle tarjoaa seuraavia ravitsemuksellisia hyötyjä: B1-vitamiini (tiamiini) edistää normaalia sydämen toimintaa / hermoston normaalia toimintaa / energia-aineenvaihduntaa. B12-, B6-ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä. C-vitamiini edistää kollageenin normaalia muodostumista ihossa ja nivelissä. Koliini edistää homokysteiinin synteesiä. Biotiini, rauta, magnesium ja B1-vitamiini edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Jodi ja sinkki edistävät normaaleja kognitiivisia toimintaa Kalsium, magnesium, mangaani, C-vitamiini ja sinkki tukevat luiden ja lihasten hyvinvointia. Kupari, foolihappo, magnesium, B12-, B6-, C-, D-vitamiini ja sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Foolihappo, magnesium, niasiini, B12-vitamiini, B6-vitamiini ja C-vitamiini edistävät normaaleja psykologisia toimintoja Kupari, mangaani, seleeni ja C-vitamiini suojaavat soluja oksidatiiviselta stressiltä.

EAN: 33984012066

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...