Ravinto ja terveys
SOLGAR | 120 TAB

Solgar Prenatal Nutrients

Täydentää turvallisesti raviinon saantia raskauden ja imettämisen aikana
Rikas, 20 erilaista vitamiinia ja mineraalia sisältävä yhdistelmä
Tutkitusti toimiva, tieteeseen pohjautuva tuote.
27,90 €
136,10 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Solgar Prenatal Nutrients on laadukas ja turvallinen raskausajan monivitamiini raskauden ja imetyksen aikana lisääntyneeseen vitamiinien tarpeeseen. Tuote täydentää mm. foolihapon, kalsiumin ja raudan sekä luonnollisten karotenoidien saantia.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Solgar Prenatal Nutrients on suunniteltu täydentämään raskaaksi haluavien, raskaana olevien sekä imettävien äitien ravitsemuksellisia tarpeita.

Sen tasapainotettu koostumus sisältää turvallisen määrän välttämättömiä vitamiineja, kivennäisaineita ja aminohappoja, kuten sikiön kehitykselle tärkeää glysiiniä, kalsiumia, sekä rautaa vatsaystävällisessä muodossa. Foolihappo vähentää sikiön hermostoputken sulkeutumishäiriön vaaraa ja B6-vitamiini sekä sinkki voivat ehkäistä tai lieventää odottavan äidin aamupahoinvointia. Elimistö muodostaa luonnollisesta beetakaroteenista sekä muista karotenoidesta tarpeidensa mukaisesti A-vitamiinia, jota tarvitaan esimerkiksi solujen kasvuun ja erikoistumiseen. Sopii vegaaneille.

Tuotenumero: 122764

EAN: 33984022720