Ravinto ja terveys
SOLGAR | 60 TAB

Solgar Skin, Nails and Hair 60 tab

Korkealaatuinen ja uniikki yhdistelmä tukemaan ihon hyvinvointia, rakennetta ja joustavuutta
Luonnollinen tuki kauneudelle
Auttaa suojaamaan soluja hapetusstressin haitallisilta vaikutuksilta
21,90 €
257,65 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Solgar® Skin Nails & Hair kauneuskapselit ovat kehitetty tukemaan hiusten, ihon ja kynsien hyvinvointia. Se sisältää mm. C-vitamiinia, joka edistää kollageenin tuotantoa ihon normaalia toimintaa varten. Sinkkiä, joka edistää normaalin ihon, hiusten ja kynsien ylläpitoa, sekä kuparia, joka auttaa ylläpitämään hiusten ja ihon normaalia pigmentaatiota (väriä). Lisäksi OptiMSM®:aa, piitä sekä kauneudelle tärkeitä aminohappoja.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Ravitsemuksellinen epätasapaino, stressi, unettomuus ja muut ympäristötekijät voivat vaikuttaa ihon, hiusten tai kynsien hyvinvointiin, ulkonäköön ja kuntoon. Solgar® Skin Nails & Hair -ravintolisä tukee kynsien, ihon ja hiusten kuntoa päivittäin. Ravintolisä sisältää sinkkiä, kuparia, OptiMSM®:aa, piitä, kauneudelle tärkeitä aminohappoja ja C-vitamiinia. Monipuolinen yhdistelmä, joka on suunniteltu tukemaan kollageenin rakentumista, joka on ihon, hiusten ja kynsien rakenneosanen. -Korkealaatuinen päivittäinen ravitsemuksellinen tuki kauneudelle -Ravinteita, jotka tukevat ihon, kynsien ja hiusten terveyttä, kuten sinkkiä, kuparia ja C-vitamiinia -C-vitamiini tukee ihon omaa kollageenin tuotantoa ja suojaa soluja hapetusstressin haitallisilta vaikutuksilta. -Auttaa ehkäisemään ihosolujen ennenaikaista vanhenemista (C-vitamiini) -Kupari edistää hiusten ja ihon normaalia pigmentoitymista sekä solujen suojaamista hapettumisstressiltä -Sisältää myös MSM: ää, levästä peräisin olevaa piitä ja L-Lysiini ja L-Proliini -aminohappoja -Sinkki edistää ihon, kynsien ja hiusten normaalia ylläpitämistä ja suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä Voit täydentää ja tehostaa vaikutusta Kollageeni-Hyaluronihappo Complex -ravintolisällä. Kauneus ja ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointi edellyttävät myös monipuolisesti koostettua ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.

EAN: 33984017351