Ravinto ja terveys

Carmolis yrttisuihke

Karhealle kurkulle
Hengityksen raikastamiseen
Puhetyötä tekeville ja laulajille
15,90 €
530,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Carmolis Yrttisuihke on kätevä tapa annostella perinteistä Carmolis-valmistetta: tasainen suihkaus levittyy koko suuhun. Hengitysteiden hyvinvointiin!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Carmolis Yrttisuihke

Carmolis Yrttisuihkeen avulla annostelet kätevästi perinteisiä Carmolis Yrttitippoja. Samettisen ohut, tasainen suihkaus levittyy koko suun alueelle. Yrttisuihkeella on välitön suuta raikastava vaikutus!

Carmolis on arvostettu ja perinteikäs yrttivalmiste. Yrttitipat sisältävät haihtuvia eli eteerisiä öljyjä yhdestätoista yrtistä. Tehon perustana on piparminttua (mentolia), laventelia, kanelia, neilikkaa, sitruunamelissaa, muskottia, salviaa, sitruunaruohoa, anista, sitruunaa ja timjamia. Yrttien yhdistelmä tekee siitä ainutlaatuisen ja käyttötarkoituksiltaan monipuolisen. Pienen molekyylikoon takia eteeriset öljyt imeytyvät helposti ja vaikuttavat nopeasti. Siksi jo hyvin pienikin määrä Carmolista antaa tuhdin vaikutuksen.

Carmolis Yrttisuihke on täysin uusi tuotesovellus perinteisille Yrttitipoille. Tuote on suunniteltu hengitysteille: tukkoiseen oloon, karhealle kurkulle sekä hengityksen raikastamiseen.

  • Yrttisuihke esimerkiksi puhetyötä tekeville ja laulajille 
  • Hengitysteille: tukkoiseen oloon, karhealle kurkulle ja hengityksen raikastamiseen

EAN: 9021600160520

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita