Ravinto ja terveys
ARGISAN | 60 TAB

Argisan 60 tab

31,90 €
431,08 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Vahva ja monivaikutteinen arginiini aminohappovalmiste. Tukemaan muun muassa urheilijoiden ja ikääntyvien energiantuotantoa, vastustuskykyä ja lihasten hapensaantia.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Argisan on arginiinia sitältävä ravintolisä. Arginiini on aminohappo, joka edistää typpioksidin tuotantoa elimistössä. Arginiinilla on myönteisiä vaikutuksia esimerkiksi lihasten energiantuotannolle, sydämelle ja verisuonistolle sekä vastustuskyvylle.

Arginiini on aminohappo, jota muodostuu vähäisiä määriä maksassa ja munuaisissa. Runsaasti erityisesti aerobista liikuntaa harjoittaville arginiini-ravintolisästä on hyötyä, sillä riittävä arginiinin saanti pitää yllä elimistön vastustuskykyä ja lihasten hapensaantia. Runsas liikunta saattaa muuttua haitalliseksi, jos elimistössä ei ole riittävästi arginiinia. Etenkin pitkäkestoiseen aerobiseen liikuntaan liittyvät ongelmat kuten heikentynyt aerobinen suorituskyky, sairastelu, lihasten rasvoittuminen ja ylikunto ovat yhteydessä arginiinin puutokseen. Arginiinilisä aktivoi elimistön immuunipuolustusta ja estää ylikunnon kehittymistä urheilijoilla.

Arginiini on tärkeä lihasten energiantuotannolle, sydämelle ja verisuonistolle, verenpaineen säätelyyn, stressireaktioiden hillitsemiseen sekä vastustuskyvylle. Arginiini vaikuttaa typpioksidin välityksellä. Arginiini ravintolisänä toimii parhaiten yhdessä liikunnan kanssa, sillä ne vaikuttavat samansuuntaisesti muun muassa stressin vähentämisessä. Argimax Arginiinitabletti 1000 mg on suomalaisen lääketehtaan Hankintatukku Oy:n valmistama laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä, joka ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Argimax sisältää 1000 mg L-arginiinihydrokloridia yhdessä tabletissa, josta 830 mg arginiinia. Arginiinia käyttävät erityiseti urheilijat, ikääntyvät ja rasittuneet.

Tuotenumero: 135212

EAN: 6428300001468