Ravinto ja terveys
BETTER YOU | 480 G

Better You Premium EAA - Päärynä/Karviaismarja

Soveltuu ennen, aikana ja jälkeen fyysisen harjoituksen
Edistää väsymyksen ja uupumuksen vähenemistä
Nestetasapaino ja kivennäisaineiden tasapaino
31,92 €
39,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Kaikkien välttämättömien aminohappojen lisäksi Premium EAA sisältää punajuurijauhetta, L-glutamiinia, B6-vitamiinia ja kookosvesijauhetta (elektrolyyttejä).
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Tässä premium-tuotteessa saat kaikki elintärkeät aminohapot lihasten rakentamiseen ja palautumiseen yhdessä annoksessa. Lisäksi siihen on lisätty B6-vitamiinia, joka edistää normaalia proteiiniaineenvaihduntaa ja auttaa sinua jaksamaan enemmän. Premium EAA voidaan ottaa hyötykäyttöön ennen, aikana ja jälkeen harjoituksen. Myös niinä päivinä, kun et harjoittele, tämä tuote voi tarjota palautumista ja parempaa kivennäisaineiden tasapainoa. Aminohapot ovat rakennuspalikoita ja muodostavat proteiiniketjuja, jotka puolestaan rakentavat lihaksiamme. Sana proteiini tulee kreikasta ja tarkoittaa olla ensimmäinen, mikä tarkoittaa, että proteiini on ensisijainen prioriteettimme selviytymisessä. 22 aminohaposta kahdeksan on välttämätöntä aikuisille ja kymmenen lapsille. Se tarkoittaa, että nämä välttämättömät aminohapot ovat välttämättömiä ja kehomme ei voi tuottaa niitä itse.

Meidän on saatava ne ruoasta, kuten kalasta, lihasta, munista, pähkinöistä ja joistakin palkokasveista. EAA-lisäravinteella (välttämättömät aminohapot) voimme varmistaa, ettemme saa puutetta niistä, joita emme itse tuota. Lisäksi välttämättömien aminohappojen lisäksi tuote on vahvistettu elektrolyyteillä sekä L-glutamiinilla edistääkseen palautumistasi. Sekoita 1 annos (1 mittalusikka, n. 19 g) 3-5 dl: aan vettä shakerissa (riippuen siitä, miten itse haluat juoda sen). Nauti ennen, aikana tai jälkeen harjoituksen, mutta voit myös ottaa sen ateriankorvikkeena tai nesteytyksenä milloin tahansa päivän aikana.

Tuotenumero: 131188

EAN: 7350071064047