Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
Nutri Works BCAA411+G, stevia, Fresh Fruit 500 g
Nutri Works BCAA411+G, stevia, Fresh Fruit 500 g
Nutri Works BCAA411+G, stevia, Fresh Fruit 500 g

Nutri Works BCAA411+G, stevia, Fresh Fruit 500 g

Treenin aikana tai jälkeen tukemaan lihaskasvua ja palautumista.
Haaraketjuisia aminohappoja suhteessa 4-1-1
Korkealuokkainen kotimainen tuotesarja.
28.99 EUR
57.98 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Nutri Works BCAA + G 411 on omenanmakuinen aminohappojauhe, joka sisältää haaraketjuisia aminohappoja suhteessa 4-1-1 sekä L-glutamiinia. BCAA yhdessä L-glutamiinin kanssa tukee lihaskasvua ja harjoituksesta palautumista.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Nutri Works BCAA 411+G on hedelmänmakuinen aminohappojauhe, joka  sisältää haaraketjuisia aminohappoja suhteessa 4-1-1. Haaraketjuiset aminohapot ovat ns. välttämättömiä aminohappoja, joita elimistö ei pysty itse tuottamaan vaan ne tulee saada ravinnosta. Lisäksi tuote sisältää l-glutamiinia. Näistä aminohapoista on hyötyä lihaskasvuun ja palautumiseen. Raikkaan makuinen jauhe sekoitetaan kätevästi shakerissa veteen ja nautitaan jääkylmänä treenin aikana tai jälkeen.

Tuotteelle on myönnetty arvostettu Avainlippu-merkki osoituksena suomalaisesta työstä. Sulje kansi huolellisesti, tuote on herkkä kosteudelle. 

EAN: 6430057982709

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...