Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Puhdistamo Athletics Optimal EAA - Mango & Vadelma 350 g
Puhdistamo Athletics Optimal EAA - Mango & Vadelma 350 g
Puhdistamo Athletics Optimal EAA - Mango & Vadelma 350 g

Puhdistamo Athletics Optimal EAA - Mango & Vadelma 350 g

Urheilijoille ja treenaajille.
Välttämättömät aminohapot optimaalisessa suhteessa.
100% luonnolliset raaka-aineet.
19.95 EUR
57.00 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Välttämättömät aminohapot optimaalisessa suhteessa. Erinomainen imeytyvyys. 100 % luonnolliset raaka-aineet. Aidosti herkullisen makuinen. Optimal EAA -jauheseoksen aminohapot imeytyvät muotonsa ansiosta elimistöön tehokkaasti, sillä aminohapot ovat jo valmiiksi vapaassa muodossa.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Tuotearvostelu

Puhdistamon Optimal EAA Mango & Vadelma on korkealuokkainen ja herkullisen makuinen, kahdeksaa välttämätöntä aminohappoa optimaalisessa suhteessa sisältävä aminohapposekoitus. Optimal EAA on valmistettu 100 % luonnollisista raaka-aineista ilman mitään kompromisseja.

EAA (Essential Amino Acids) eli välttämättömät aminohapot ovat aminohappoja, joita ihmiskehon on saatava ravinnon kautta, sillä keho ei pysty niitä itse tuottamaan. Optimal EAA:n aminohapot imeytyvät puhtaan muotonsa ansiosta elimistöön tehokkaasti ja vatsaa ärsyttämättä, sillä aminohapot ovat jo valmiiksi vapaassa muodossa. Ihmiskehon on tärkeää saada riittävästi kaikkia välttämättömiä aminohappoja, ja erityisesti urheilijoiden voi olla aiheellista täydentää ruokavaliotaan EAA:lla.

Ei sisällä sokeria, aspartaamia, sukraloosia tai asesulfaami K:ta - ei myöskään keinotekoisia aromeita tai väriaineita! Vegaaninen, maidoton, gluteeniton ja soijaton.

EAN: 6430039222984

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...