Ravinto ja terveys
PUHDISTAMO | 120 KAP

Puhdistamo Optimal EAA Tabletti 120 tabl

Urheilijoille ja treenaajille.
Välttämättömät aminohapot optimaalisessa suhteessa.
Huippulaatuiset puhtaat raaka-aineet.
19,95 €
134,62 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdistamon Optimal EAA on korkealuokkainen, kahdeksaa välttämätöntä aminohappoa optimaalisessa suhteessa sisältävä aminohappotabletti. Optimal EAA on valmistettu 100 % luonnollisista raaka-aineista ilman mitään kompromisseja. Optimal EAA:n aminohapot imeytyvät muotonsa ansiosta elimistöön tehokkaasti, sillä aminohapot ovat jo valmiiksi vapaassa muodossa.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
  • Välttämättömät aminohapot, joita keho ei pysty itse tuottamaan
  • Aminohapot optimaalisssa suhteessa
  • Tutkitusti erinomaisesti imeytyvässä muodossa (99,3 % imeytyvyys)
  • Liikunnanharrastajille, ikääntyville, kasvisruokavalion tueksi
  • Fermentoitu, kasvipohjainen

Kehosi tärkeimmät rakennuspalikat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi kätevässä tablettimuodossa! Puhdistamon Optimal EAA on korkealuokkainen, kahdeksaa välttämätöntä aminohappoa optimaalisessa suhteessa sisältävä aminohappotabletti. Optimal EAA on valmistettu 100 % luonnollisista raaka-aineista ilman mitään kompromisseja.

EAA (Essential Amino Acids) eli välttämättömät aminohapot ovat aminohappoja, joita ihmiskehon on saatava ravinnon kautta, sillä keho ei pysty niitä itse tuottamaan. Optimal EAA:n aminohapot imeytyvät puhtaan muotonsa ansiosta elimistöön tehokkaasti ja vatsaa ärsyttämättä, sillä aminohapot ovat jo valmiiksi vapaassa muodossa. Ihmiskehon on tärkeää saada riittävästi kaikkia välttämättömiä aminohappoja, ja erityisesti urheilijoiden voi olla aiheellista täydentää ruokavaliotaan EAA:lla.

Ei sisällä sokeria, aspartaamia, sukraloosia tai asesulfaami K:ta - ei myöskään keinotekoisia aromeita tai väriaineita! Vegaaninen, maidoton, gluteeniton ja soijaton.

Vuorokausiannos sisältää

1 tabl

5 tabl

L-leusiini *

196 mg    

980 mg

L-valiini*

166 mg

830 mg

L-isoleusiini*

148 mg

740 mg

L-lysiini*

143 mg

715 mg

L-fenyylialaniini*

129 mg

645 mg

L-treoniini*

111 mg

555 mg

L-metioniini*

70 mg

350 mg

L-tryptofaani*

37 mg

185 mg

* Välttämätön aminohappo

   

 

 

 

Tuotenumero: 134170

EAN: 6430039223158